Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hekate88

prosze o porade co do studiów

Polecane posty

interesuje mnie biologia, chemia ,niemiecki nie wiem czy isc na kosmetologie czy na zdrowie publiczne wszedzie tak trudno się dostac;/ a ja zdawałam tylko geografie na maturze wypisujcie takze szkoły prywatne..

A ja ci radze idź na to co lubisz bo to i tak nie ma znaczenia Ja własnie uwielbiam geografie a poszedłem na ekonomie W mojej firmie nikt nie pracuje w wyuczonym zawodzie.

Gość kukuku
popieram minakszi

Gość kukuku
jak juz idziesz na studia to miej z nich chociaz jakis pozytek ja jestem po humanistycznych, i tak nie pracuje w wyuczonym zawodzie.:( generalnie poszlabym na cos "konkretniejszego" jesli moglabym 2-gi raz studiowac

na faarmacje bym chciala ,ale wiem ze nie dam rady,cięzko jest.. ja chyba pojde na kosmetologie tak sa zajęcia z dietetyki,biologi myśle ,ze ciekawie. tylko od zajebania juz jest kosmetyczek;/

Gość kukuku
dobrze, ze chociaz w miare jestes zdecydowana, bo gorzej gdybys kompletnie nie wiedziala co dalej. kosmetyczek-full, ale mysle ze coraz wiecej beda mialy roboty :P i wsrod klientek i wsrod konkurencji

no powiem Ci kukuku ze to jest cięzka decyzja .. jednak to juz wkracza się w dorosłe życie:( pozdro

Gość kukuku
fakt, w koncu kilka dobrych lat spedza sie na uczelni:) przydaloby sie, zeby polaczyc przyjemne z pozytecznym, samo przyjemne pozniej moze dac o sobie znac :P i trzeba bedzie nadrobic to - pozyteczne :D pzdr

Gość ijsdjhdjerx
znaczy sie podnosze

Mam pytanie. Jak chcesz iśc na farmacje, kosmetologię, zdrowie publiczne ... skoro nie zdawałaś biologii ??? Czyżby uczelnia prywatna ???

Gość ja bym nie mowiła o tym
no właśnie.. bez chemii i biologii na maturze to jakoś kosmetologia nie bardzo.. nie mówiąc o reszcie tych wymianianych kierunków..

Kiedys bylo tak, ze jesli czegos nie zdawalo sie na maturze, to przepisywali ocene koncowa ze swiadectwa...tak sie dostalem np. na studia jezykowe na panstwowej uczelni, ale to bylo kilka lat temu.