Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinesics

kto sie uczy teraz do jakiegos egzaminu??

Polecane posty

Gość kinesics

ja sie ucze i popijam dla rozjasnienia umyslu piwko:Dmoze jeszcze ktos:D

Gość ja caly czas

Gość jutro obrona magisterki
:( :( :(

Gość kinesics
ula to powodzenia ale nie mecz sie za bardzo bo Ci sie wsio pokielbasi podejdz na luzie:D

Gość oby
to piwko ci pomogło dziewczyno

Gość ja caly czas
magisterka to pikus ja powtarzam material z calych studiow

Gość ja caly czas
magisterka to pikus ja powtarzam material z calych studiow

Gość kinesics
pomoze:P

Gość kinesics
ja sie ucze językoznawstwa przy reddsiku:)

Gość qqqqqqqqqqqq
ja wczoraj miałam jeden... jutro drugi ... a potem jeszcze dwa... :/ ja popijam winko :D

Gość ja sie ucze bo jutro obrona
ale piwka bym nie mogła bo po alkoholu marzę tylko o tym żeby pojsc lulu ;)

Gość kinesics
heheh odkrylam wlasnie ze calkiem dobrze sie uczy cos popijajac, mniej sie czlowiek stresuje i w ogole:D

Gość oby
kinesics, a na jakim kierunku jesteś?

Gość ja caly czas
a tak poza tym, to czlowiek uczy sie przez cale zycie, wiec te egzaminy to tak naprawde nic wielkiego...

Gość kinesics
na anglistyce

Gość tak sie zastanawiam
ja musze sie wziac za gramatyke zdania zlozonego ale cos mi qrwa nie idzie:D

Gość kinesics
ja cale polrocze pisalam notatki i jako takie pojecie mam tera zpowtarzam i utrwalam

Gość tak sie zastanawiam
kinesic - :classic_cool: 1wszy rok?

Gość ja caly czas
ja sie ucze tego: 1. Kodeks Cywilny 2. Ustawa o księgach wieczystych i hipotece 3. Kodeks rodzinny i opiekuńczy 4. Ustawa o Krajowym Rejestrze Sądowym 5. Ustawa o zastawie rejestrowym i rejestrze zastawów 6. Prawo prasowe 7. ustawa o przekształceniu prawa użytkowania wieczystego w prawo własności nieruchomości 8. ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej 9. Kodeks postępowania cywilnego. 10. Ustawa o kosztach sądowych w sprawach cywilnych. 11. Prawo upadłościowe i naprawcze. 12. Kodeks karny. 13. Kodeks wykroczeń 14. Kodeks karny wykonawczy 15. Kodeks karny skarbowy. 16. Kodeks postępowania karnego. 17. Kodeks w sprawach o wykroczenia. 18. Ustawa o radcach prawnych. 19. Zasady etyki zawodowej radcy prawnego. 20. Prawo o adwokaturze 21. Ustawa o notariacie 22. Kodeks pracy. 23. Ustawa o szczególnych zasadach rozwiązywania z pracownikami stosunków pracy z przyczyn nie dotyczących pracowników. 24. Ustawa o radach pracowniczych 25. Ustawa o związkach zawodowych 26. Ustawa o rozwiązywaniu sporów zbiorowych 27. Ustawa o ochronie roszczeń pracowniczych w związku z niewypłacalnością pracodawcy 28. Ustawa o systemie ubezpieczeń społecznych. 29. Ustawa o emeryturach i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych 30. Ustawa o świadczeniach z ubezpieczenia w razie choroby , macierzyństwa 31. Konstytucja 32. Ustawa o Trybunale Konstytucyjnym 33. ustawa o Sądzie Najwyższym 34. regulamin sejmu 35. Ustawa o ustroju sądów powszechnych 36. Ustawa o Rzeczniku Praw Obywatelskich 37. Ustawa o prokuratorii generalnej 38. Traktat ustanawiający WE 39. Kodeks spółek handlowych. 40. Ustawa o spółce europejskiej 41. Ustawa o swobodzie działalności gospodarczej. 42. Ustawa o przedsiębiorstwach państwowych. 43. Ustawa o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. 44. Ustawa o ochronie konkurencji i konsumentów. 45. Ochrona niektórych praw konsumentów oraz odpowiedzialność za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny. 46. Ustawa o fundacjach. 47. Prawo o stowarzyszeniach. 48. Ustawa o działalności pożytku publicznego i wolontariacie. 49. Ustawa o finansach publicznych. 50. Prawo spółdzielcze. 51. Ustawa o spółdzielniach mieszkaniowych. 52. Ustawa o NBP 53. Ustawa o samorządzie gminnym. 54. Ustawa o samorządzie powiatowym. 55. Ustawa o samorządzie województwa. 56. Kodeks postępowania administracyjnego. 57. Ordynacja podatkowa. 58. Postępowanie egzekucyjne w administracji. 59. Prawo zamówień publicznych. 60. Prawo budowlane. 61. Prawo wodne 62. Prawo o ustroju sądów administracyjnych. 63. Prawo o postępowaniu przed sądami administracyjnymi. 64. Prawo bankowe. 65. Ustawa o podatku od towarów i usług. 66. Ustawa o podatku dochodowym od osób prawnych. 67. Ustawa o podatku dochodowym od osób fizycznych. 68. Ustawa o podatku od czynności cywilnoprawnych. 69. 7. Ustawa o podatku od spadków i darowizn. 70. Ustawa o podatkach i opłatach lokalnych. 71. Ustawa o doradztwie podatkowym

Gość kinesics
2:)

i chyba zastosuje metode piwkowa bo egzamin juz jutro:(

Gość tak sie zastanawiam
aa, to przepraszam:) ja jezykoznastwo mialam na 1wszym:)

Gość kinesics
ja caly czas- kurde wspolczucia na prawie jeste pewnie

Gość kinesics
axxk- strzel sobie a co tam:)ja mam dopiero w czwartek:)

Gość ja caly czas
po prawie juz:D ale nauki jakby coraz wiecej:D

nowłąśnie czasu niewiele wiec moze piwko z redbulem da kopa jak myslicie?

Gość 22a
ja miaam w pon z prawa, w czw mam z mowy zawodowej :O jeszcze do czw nie zaczelam sie uczyc :D

Gość ja caly czas
ja pije zielona herbate

Gość kinesics
ja mysle ze Cie tylko zmuli, te wspomagacze dzialaja tylko na to zeby Ci sie nie chcialo spac a nie na koncentracje z drugiej strony kupilam plussz active i tez mialo pomagac ale zmian nie zaobserwowalam:o