Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinesics

kto sie uczy teraz do jakiegos egzaminu??

Polecane posty

Gość ja caly czas
kiedys kupilam taki syrop na koncentracje z herbapolu, ale nic mi nie pomogl i juz nie pije zadnych syfow:D Szkoda zdrowia:)

Gość kinesics
dokladnie red bull tylko cie postawi w stan czuwania, za duzo jak wypijesz mozesz cala chodzic i byc nabuzowana i to wrecz rozprasza koncentracje

to ja też sie dołaczam :( własnie mam przerwe, pierwszą od rana, nie liczac na siusiu, i amu, ze sie tak wyraze... dosć mam juz:O a egz w dodatku w niedziele wypada, jja nie rozumiem jak mozna taki piekny dzien bezczeszcic;) hehe, no bo dawka dopuszczalna, to jesli mi sie dobrze gdzieś o uszy obiło, to jest chyba 0,25 l a wiec 1/4 tego co wypiłaś;) ja raz jednym łykiem pociagnełam pół litra takiego specyfiku i sie przekonałam , ze to za duzo:) rety, to juz ostatni w tej sesji, mam juz powaznie dosc wszystkiego::O:O:O pozdrawiam cieplo macie 🌻 i niech szybko minie, bo wakacje za pasem:P

no ja niestety suiedze narazie w pracy i niemoge sie uczyc a moze zagłosujecie na zdjecie???

Gość kinesics
ja mam wsio zaliczone nie moge teraz tego egzamu uwalic bo chce wyjechac do uk:(

Gość kinesics
ja mam wszytsko zaliczone nie chcialabym tego egzamu uwalic bo chce wyjechac na lato do uk,studiuje anglistyke a nigdy tam jeszcze nie bylam:(

no to tez moj ostatji i to z róznic programowych

witajcie, za mna juz 3 egzaminy na szczęście zdane a przede mna jeszcze 2,juz wysiadam,ostatnio nie mialam weny do nauki, a to juz jutro jeden a w czwarte drugi, robie w gacie,bo ten drugi to ustny i moze byc roznie...:(