Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaPracujaca

czy trądzik może być przeciwskazaniem do pracy w mc donaldsie?

Polecane posty

bo chcę się zatrudnić ale nie wiem czy mi to czasem nie pogorszy stanu cery albo czy mnie w ogole przyjmą bo to trochę nieestetyczne chyba jest ? :O

Gość moim zdaniem nie
jeśli książeczkę sanepidowską masz wyrobioną...może po prostu nie staniesz na kasie;)

Gość fuuuuuuuuuj
w zyciu nie wzialbym hamburgera z rąk laski z tradzikiem, ktora podawalaby mi go tymi samymi łapskami, ktorymi cisnie sobi syfy. a fe! 😭

yhy to chyba faktycznie zrezygnuuje :( 😭 moze za rok

Gość 25 latka.
Nie piszcie tak o ludziach z trądzikiem, to choroba, cięzka, siada mocno na psychike, nie trzeba jeszcze kpić i dowalać swoich trzech groszy, tym ludziom Sama miałam i horror przez to przeżyłam, gówno zniszczyło mi 5 lat, młodości 😠

25 latka a czym wyleczyłas ? bo ja chce isc w czwartek do dermy i prosic o izotek :o

a co inni o tym sadzą ? szczerze pisac

fakt,że może to być problem,chociaż czasami widywałam osoby z dużym trądzikiem \"na kasie\" własnie. I jako klientka muszę przyznać,że nie jest to miły widok,nie w miejscu \"jedzeniowym\"... A chciałabym też zaznaczyć,ze sama miałam problemy z cerą,nadal w sumie mam czasami,więc z obu stron znam temat..i nie miałabym żalu,gdyby ktoś mnie nie zatrudnił z tego powodu...

Gość tez powiem
jak dla mnie sam tradzik wyglada brzydko ale chociaz czasem mysle sobie "alez ta kasjerka/sprzedawczyni/kelnerka" ma straszny tradzik, to jednak nie przeszkadza mi to :-) slowem - jest brzydkie ale nie obrzydza mnie

Gość ot inteligrncja

Gość tez powiem
nie sluchaj takiego gadania - juz slyszalam o spermie w koktailach, pluciu i sikaniu do jedzenia :-O nie jem na miescie fast foodow z zasady - bo nie i juz, czasem jakas kolacja z mezem w dobrej restauracji i tyle pewnie Cie to nie pocieszy ale wole zebys obslugiwala mnie Ty z tradzikiem niz kawal chama z gladka skora

Gość Dorris zd. Czeslawa
juz chyba lepszy tradzik w kotlecie niz ten smrod zalatujacy z fast-food.ow jak sie k. nich przechodzi.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci