Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GorszaJakościowa

Jestem gorsza?

Polecane posty

Gość GorszaJakościowa

Juz mi sie mozg lasuje, ciagle wydaje mi sie ze jestem nadmiernie gruba i wygladam okropnie, wiem ze to prawda, ale boje sie zaangazowac we wszystko! okolwiek sie dzieje zlego mysle ze to moja wina;( wiem ze jestem gruba- 92-72-94 ,chociaz w pasie zebym zgubiala;( mam 160cm wzrostu, mowia ze mam łądna buzie, a ja sie wciaz czuje gorsza, nigdy mi nic sie nie udaje, bo boje sie ze cos zawale i nawet sie nie staram! Wszysko ze strachui przed odrzuceniem;(

Gość paranoidalna ***
Co Ty piszesz? Wygladam identycznie, mam tylko 3 cm wiecej wzrostu, a jakos nie czuje sie gorsza:P Troszke w talii musze schudnac i tyle:D Nie wygladasz okropnie....! :)

Gość goficzek
masz malo wiary w siebie Mysl bardziej pozytywnie a reszta sama przyjdzie

Gość GorszaJakościowa
Ale to mnie dobija, co spojrze w lustro wqidze jakis tluszcz, zwałki i wydaje mi sie ze patrza sie na mnie ludzie i nie chca sie ze man zadawac! Mam chlopaka a ciagle sie boje ze ze mna zerwie dla chudszej, schizy mam ;(

Gość amator łómenów
gdybys nie miała faceta to powiedziałbym Ci cos na uszko

A ja mam wrazenie, że swoim topikiem oczekujesz, ze będziemy piać z zachwytu i przekonywać jaką to masz doskonałą figurę i w ogóle jaka jesteś super laska A ty będziesz sie pławić z rozkoszy żenua :o

Gość GorszaJakościowa
Nie mam takiego zamiary, chcialam sie dowiedziec czy ktos ma podobny problem jak ja, i jak sobie z tym radzi! Bo mi jest ciezko, chlopak mieszka 250km ode mnie skad mam wiedziec czy niema nikogo na boku? Wbijaja mi sie mysli glupie i dolujace do mego pustego łba, i chcialam sie wygadac, zeby ktos wsparł, wiec Kasiu Puśc sie gdzies indziej...

Gość GorszaJakościowa
TAKIE WYMIARY PRZY WZROSCIE 160 TO SOBIE LEPIEJ PRZEANALIZUJCIE...

Dobra. Niech będzie. Kurde blade, nie jesteś gruba, jesteś normalna. NORMALNA. Wierz mi, mam koleżankę o wymiarach modelki, pracującą nawet w tym zawodzie. Wiesz o czym marzy? By być kobiecą. By wyglądać jak rasowa kobieta, nie jak laska, ale jak kobieta. Widzisz różnicę? Jeżeli Twój chłopak z Tobą jest, to na bank nie dlatego, że podoba mu się Twoja torebka, czy dlatego, że chce z Tobą hodować pory na Kaukazie. Podobasz mu się. Tylko swoim zachowaniem, nie wyglądem możesz sprawić, że będzie Ci wierny.

dziewczyno, zacznij myśleć pozytywnie! optymistom wiedzie się o niebo lepiej niż pesymistom! mam nadzieję, że zmądrzejesz ;)

Gość GorszaJakościowa
Ti takie łatwe nie jest, przeciez nie chce sie dolowac:/ ale jak co do czego przychodzi to zawsze sobie mysle:" gdybym tego nie zrobila bylo by lepiej" "Gdyby mnie nie bylo" itp Lepiej byc Nikim....

Gość GorszaJakościowa
Ti takie łatwe nie jest, przeciez nie chce sie dolowac:/ ale jak co do czego przychodzi to zawsze sobie mysle:" gdybym tego nie zrobila bylo by lepiej" "Gdyby mnie nie bylo" itp Lepiej byc Nikim....

dziewczyno nie cierpisz na anoreksje przypadkiem czy ci juz do niej tuz tuz? ja mam 159 wzrostu waze sobie 63 kg 103-76-93 i uwazam sie z aatrakcyjna kobite! malo tego nie wiem czy wiesz ze liczy sie przy ocenie meskim okiem stosunek talii do bioder kobieta jest seksowan w ich oczach (nop moze nie we wszystkich kazdy ma gust swoj) ok.25 % roznicy!

miescisz sie prawie idealnie w tych proporcjach co cie dopadlo by czuc sie gorsza??? glowa do gory zmien torszke myslenie bo ...przesadzasz;-) sorry

Gość GorszaJakościowa
Nie wiem co mnie doprowadza do tego stanu? Powiem szczerze? Ze jestem troche DDA i naprawde boje sie o wszystko, ze cos spieprze, ze nawale! i jak mi cos nie wyjdzie,, czy stanie sie cos zlego obarczam o to tylko i wylacznie siebie! Wiem, ze to chore, ale tak trudno poradzic sobie z tym...

mie się wydawa , że każden jeden ma swoje miejsce i powolanie w życiu. stąd różnorodnosc. więc nie jestes gorsza - nie daj sobie tego wmówic ani nie wierz w to. jestes inna. i dobrze zesmy rozni roznisci.

Gość Paskudą byłam
ja mam 160 cm w tali 76 i ciesze sie ogromnym powodzeniem:PUszy do gory

Gość GorszaJakościowa
Możeii macie racje, sama sobie problemy stwarzam, ale do optymistki mi chyba daleko, czeka mnaie dluga praca nad soba:/ Bo znajac zycie znajde nowy powod do psucia sobie zycia...

Gość O.o
Ty głupia jestes...