Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto moje brzydkie piersi

OCEŃCIE CZY POWINNAM POWIĘKSZYĆ PIERSI?OTO MÓJ BIUST STRASZNY

Polecane posty

Gość Miętus
operacja konieczna, najlepiej zainplantuj sobie kaktusa w miejsce cycków

Gość no przeciez nie duży....
no male ale jak urodzisz dzieci to urosną :)

Gość szokkkk
paskudne i jestes plaska jak deska..wygladasz na 30 lat a taki masz mikry biust jak malolata dojrzewająca..szok! ja mam 19 lat a dwa razy większy niż ty.

Gość ehhhh ty
taka stara ,a taka glupia,bleee

Gość na odległość k
e tam, nie takie znowu małe... a to czy powinnaś sobie zrobić operację zależy wyłącznie o dCiebie i Twojego samopoczucia, jeżeli się z nimi źle czujesz, wstydzisz czy krępujesz...czy tylko chcesz to zrobić, bo wszyscy tak robią...

Jak ja lubię te dziewczyny z urojonymi kompleksami. Dają swoje fotki toples i portal staje się ciekawy :-) ps: Oczywiście że te piersi nie powinny być powiększane. Hej 🖐️

Gość milanos
mnie się ksztalt nie podoba, wielkosc jest ok:)

Gość kiedy ta fotka była robiona
??????? :O eeeee małego hiszpanka na upartego można walnąć !!!!! :classic_cool: :D

Gość pupo
kobieto zrób sobie operacje twarzy i zrób cos z tym tłuszczem na brzuchu masakra:O

Gość yuuuff
za małe zdecydowanie

Gość tututuga
e tam, nobrzmiałe z podniecenia lub chłodu napewno wyglądają korzystniej, ja bym sie tam nie martwiła, bo reszta figury jest ok i ładna cera!!!

ależ na kształt to ona może mieć wpływ bez operacji. Podniesienie może być przy ćwiczeniach na klatkę piersiową. Szczególnie tzw rozpiętki ze sztangielkami i przyciąhani z boku do siebie ramion tych wyciągników w atlasie. Ale moim zdaniem ona i tak toples bardzo ładnie wygląda i tak śmiało powinna sie opalać na plaży. Przyjemny widok. Zmiany są zupełnie niepotrzebne.

masz ladna twarz i wlosy, moze popracuj nad muskulatura calego ciala, zamiast operowac biust? Miesnie, podtrzymujace biust, tez mozna wycwiczyc! Poza tym, skoro wszystkie kobiety maja duze i pelnie piersi, to mozesz byc egzotyczna odmiana dla tamtejszych mezczyzn (ktorych, jak wiadomo, kreca nowosci) ;)

Gość I FACET SIE STRZEPAL

Gość tututuga
a pupo niema racji bo chyba nie był/a oztatnio na publicznej plaży gdzie tylko 13-16 latki wyglągaja jak z ckm-k i tylo dlwa tego że im du*y nie porosły

NO ALE JAK WYCWICZYC MIESNIE PIERSI?

Gość Chetny -
Nie rob nic - niech beda naturalne- co natura to natura. Nie sa takie male - mi odpowiadalyby. PS. Chetnie wskoczylbym do Twojego lozeczka ;-))

Gość Miętus
lepiej ćwicz mięśnie kegla, cycki masz w porząsiu, mutasek się zmieści między nimi

Gość KIEDY TA FOTKA BYŁA ROBIONA
??????????????????????????????????????????????????? 😠

Nie ma mięsni piersi. Są mięśnie klatki piersiowej, gdy je się odpowiednio rzeźbi to piersi się podnoszą. Jak u fitnesek Ale dziewczyno, na co ty narzekasz ? ? Sam przyznam że chciałbym miec taki widok po wejściu do sypialni. Od strony wizualnej niczego więcej do szczęscia by nie było potrzeba

wiesz, małe piersi mały kłopot duże piersi... DUUUUUUUUUUUży kłopot..... mam 20 lat i moim przekleństwem jest duży biust... nosze miske F a w Polsce ciężko o ten rozmiar..... i to cholernie... swoją drogą (to do producentów staników jak jakiś to czyta) zróbcie jakieś ładne duże staniki, a nie kurde takie jak dla babci... ble... jak ja mam zrobić facetowi pokaz w takim... czymś..... a wracając do tematu, to powiem ci że ja miałam straszne kompleksy przez biust.... bo za duży, majątek bym jeszcze rok temu oddała żeby był mniejszy.... bo nawet ulicą się przejść nie da, o kupnie bluzki czy sukienki ładnej i idealnie pasującej mowy nie ma..... wolała bym mieć małe cycuszki, niż takie jak mam... ale chyba się zaczynam przyzwyczajać.... buźki:)

I TAK NIE WRACAM DO POLSKI WIEC KTO MNIE ROZPOZNA TO NIE WIEM :) MOI ZNAJOMI NIE WCHODZĄ NA TAKIE FORA :)NIE DZIW SIE ZE JESTEM ODWAŻNA WIĘC:)

Gość Miętus
nie odważna tylko głupia raczej, wystawia się na publiczny widok, no chyba że jest ekhibicjonistką

wiesz, małe piersi mały kłopot duże piersi... DUUUUUUUUUUUży kłopot..... mam 20 lat i moim przekleństwem jest duży biust... nosze miske F a w Polsce ciężko o ten rozmiar..... i to cholernie... swoją drogą (to do producentów staników jak jakiś to czyta) zróbcie jakieś ładne duże staniki, a nie kurde takie jak dla babci... ble... jak ja mam zrobić facetowi pokaz w takim... czymś..... a wracając do tematu, to powiem ci że ja miałam straszne kompleksy przez biust.... bo za duży, majątek bym jeszcze rok temu oddała żeby był mniejszy.... bo nawet ulicą się przejść nie da, o kupnie bluzki czy sukienki ładnej i idealnie pasującej mowy nie ma..... wolała bym mieć małe cycuszki, niż takie jak mam... ale chyba się zaczynam przyzwyczajać.... buźki:)

Gość Miętus
nie odważna tylko głupia raczej, wystawia się na publiczny widok, no chyba że jest ekhibicjonistką

Gość Male obwisle tlusty brzuch

PRZECIEZ I TAK MIESZKAM W MEKSYKU WIEC O CO CHODZI?MYSLICIE ZE WRÓCE DO POLSKI?NAWET JA WRÓCE TO I TAK MNIE NIKT NIE ROZPOZNA BO KAZDY ZAPOMNI O TM WATKU I TEJ FOCIE..

moui znajomi z meksyku nie zagladaja na polskie fora ..:)]pozatym teraz mam inny koor włosów wiec tym bardziej jestem do nie rozpoznania. chce tylko wiedziec czy powinnam powiekszyc piersi..tyle..

Gość tututuga
teżfakt