Gość Ewuuna Napisano Czerwiec 19, 2007 Mam pytanie jak w temacie. Moj maz jest mlody (23l) a ma juz spore zakola i boi sie,ze niedlugo wylysieje.. Macie cos sprawdzonego na wypadanie wlosow u mezczyzn? Pozdrawiam Ewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakastakasobie 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 jeśli to jest genetyczne to nic nie pomoże... jeśli to osłabione włosy to polecam używanie szamponu fitomed i wcieranie jakiegoś wyciągu ziołowego (np. woda pokrzywowa, brzozowa, lub mieszanek do kupienia w aptece lub zielarni) do tego systematyczny masaz skóry głowy, albo przynajmniej używanie szczotki z naruralnego włosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma szamponu Napisano Czerwiec 19, 2007 na wypadanie włosów,a genetycznie to nie prawda ze sie łysieje,tak sie tylko uatrło mówić,przyczyna lezy albo w psychice,albo w braku jakichs składników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lekarzzz Napisano Czerwiec 19, 2007 to jest bardzo często genetyczne:( zwłaszcza kiedy matak miała braci którzy również łysieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakie tam genetyczne Napisano Czerwiec 19, 2007 to bardzo utarta diagnoza,geny przodków to tylko 25%,na reszte paracujemy sami,to podłoże psychiczne pamiętaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joala Napisano Czerwiec 19, 2007 sam szampon nie pomoże raczej na wypadanie włosów. pomóc mogą specjalne preparaty do wcierania w skórę głowy i ewentulanie witaminy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
white chocolate 0 Napisano Sierpień 29, 2007 jest szampon na wypadanie włosów, działa,ale nie wiem czy jak się go nie odstawi, to nie przestanie. Vichy,taki w czerwonym opakowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
white chocolate 0 Napisano Sierpień 29, 2007 jest szampon na wypadanie włosów, działa,ale nie wiem czy jak się go nie odstawi, to nie przestanie. Vichy,taki w czerwonym opakowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupa blada.............. Napisano Sierpień 29, 2007 jak mąż ma juz zakola to najprawdopodobniej jest to łysienie androgenowe. wizyta u dermatologa nieunikniona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fasska Napisano Sierpień 29, 2007 sama mialam ten problem i uzywalam wielu produktow ale zadkoktory pomagal. dosyc dobry jest szampon KLORANE OK 28zł uzywalam tez tabletek INNEOV ale sa dosyc drogie i trzeba je uzywac conajmniej 3 miesiace zeby zobaczyc jakiekolwiek zahamowanie wypadania wiec zrezydnowalam i kupilam AMINEXIL SP94 dla kobiet (to jest taki plyn do wcierania w skore glowy) kosztuje ok128zł jest drogi ale juz po zuzyciu pierwszego opakowania wlosy mniej wypadaly o po drugim opakowaniu jeszcze mniej wiec przestalam uzywac i teraz wypadaja tak srednio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klauduska Napisano Lipiec 3, 2013 Hej dziewczyny. Parę lat temu podczas urlopu w Szwajcarii kupiłam w aptece pewien preparat przeciwko wypadaniu włosów – wiadomo, skoro coś jest w Szwajcarii to musi mieć świetna jakość! Bardzo mi pomógł, zrobiłam całą kurację. Teraz szukam Bioxsine w Polsce, a wam polecam z głębi serca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 3, 2013 To, że coś jest ze Szwajcarii nie oznacza, że jest 8 cudem świata. To jest zwykły szampon ziołowy (pokrzywa, krwawnik, skrzyp): http://www.nicehair.org/hair-loss-treatments/bioxsine-anti-hair-loss-shampoo-shampoo-ingredients Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2013 mi też wypadają włosy, 2 razy w tyg. wcieram w skórę głowy naftę kosmetyczną (różowo-biała etykietka do włosów wypadających), pomaga, dostępna w aptece , ok.7-8 zł:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomrob Napisano Lipiec 12, 2013 Jeśli chodzi o facetów, to ja polecam Revitę. Tutaj: http://www.nuvialab.pl/blog/szampony-powstrzymujace-lysienie-w-ofercie-nuvialab/ jest opis tego szamponu i jeszcze jakiegoś innego. Co nieco można się dowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loleczka 123 Napisano Lipiec 15, 2013 Ja na wypadanie włosów biorę i używam takiego szamponu http://www.nuvialab.pl/pielegnacja-wlosow/lysienie/revita/ . Stosuje go już chyba cztery miesiące i od tamtej pory moje włosy zaczęły rosnąć. Dzisiaj już nie mam widocznych zakoli i wreszcie mam fryzurkę taką jak chciałam mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siuup Napisano Luty 6, 2014 Nie ma sprawdzonego sposobu na wypadanie włosów jeśli nie wiesz jaka jest przyczyna ;/ Może to brak witamin a może coś się dzieje, jakaś choroba która powoli się rozwija. Musi iść na badania do trychologa i on coś mu doradzi :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla faceta bloker dht Napisano Marzec 3, 2014 Dermena Men jest szampon i lotion do psikania blokuje DHT ktore jest odpowiedzialne za wypadanie włosów sama teog używałam bo miałam kłopoty z hormonami :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2014 polecam dermena men, jest naprawdę skuteczny ostatnio dla męża kupowałam na stronie apteki czerwonej w zestawie z liotonem w fajnej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2014 też używam Dermeny Men, od połowy września i włosy przestały nadmiernie wypadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bendek_P Napisano Grudzień 17, 2014 Mi bardzo pomogły kosmetyki marki Nisim (tu można zamawiać – www.nisim.pl ). Używam ich od dwóch miesięcy. Po pierwsze zatrzymały wypadanie włosów, a traciłem włosy całymi pękami już. Po drugie wyeliminiwały łupież, który też był moją prywatną tragedią, zawsze miałem pełno białych drobinek na karku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2015 Ja polecam szampon Revita i odżywka Revita.COR skutecznie wspomagają leczenie każdego typu łysienia niezależnie od jego przyczyn. Odbudowują i regenerują włosy, doskonale wpływają na skórę głowy. Cechuje je szerokie spektrum działania i bardzo wysoka skuteczność. Strona na której można dokonań zakupu: http://nplink.net/oQxMV83h Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2015 Ja polecam szampon Revita i odżywka Revita.COR skutecznie wspomagają leczenie każdego typu łysienia niezależnie od jego przyczyn. Odbudowują i regenerują włosy, doskonale wpływają na skórę głowy. Cechuje je szerokie spektrum działania i bardzo wysoka skuteczność. Strona na której można dokonań zakupu: http://nplink.net/oQxMV83h Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koralinax Napisano Czerwiec 17, 2015 Ja używam od jakiegoś czasu tego szamponu https://bmsalononline.pl/pl/p/URTI-COMPLEX-Szampon-przeciwko-wypadaniu-wlosow-250ml/756 i sprawdza się on rewelacyjnie :) idealny dla osób które ciągle poddane są stresowi i i niezdrowo się odżywiają. Nie uwierzyłam na słowo więc musiałam się przekonać co do jego działania i nie żałuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Colweyowiczka Napisano Czerwiec 17, 2015 Nie mówcie, że nie ma szamponu na wypadanie włosów.. Jest taki i posiada go firma ColwayInternational. Nie jest drogi a z tego linku, po rejestracji dostaniecie go 10% taniej, tak jak każdy inny produktów. Ostatni raz wypadające włosy widziałam Miesiąc temu. Wystarczyły dwa tygodnie mycia tym szamponem i zapomniałam, co to są wypadające włosy. Dla lepszego efektu polecam też odżywkę do włosów oraz serum do włosów. Trzeba zapłacić za dobrą jakość ;3 https://colwayinternational.com/shop/categories/4,1,natural.html Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lokadia Napisano Listopad 19, 2015 Ja próbowałam kilku szamponów na wypadające włosy i najlepiej sprawdza się u mnie Seboradin FitoCell, nie ma problemów żeby go dostać. Efekty pojawiły się dość szybko. Moja siostra ma ampułki z tej serii i osiągnęła jeszcze lepsze efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulinaxyz 0 Napisano Grudzień 2, 2015 Ja stosuję to http://only-cosmetic.com/evenswiss-hair-protection-system-serumshampoo-p-13.html Dla chłopców i dziewczynek) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2015 Jak dla mnie to najlepiej sprawdzą się ampułki z Seboradin. Nie ma lepszych na problem wypadających włosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żaneta643 Napisano Styczeń 29, 2016 ampułek przyznam nie próbowałam, jak działają i jak się je powinno aplikować? sama używam seboradinu przeciw wypadaniu włosów od dwóch miesięcy i widzę pozytywną reakcję włosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2016 u mnie nadal seboradin święci triumfy. trafiłam na niego przypadkiem i teraz już chyba 4 butelkę kupuję. za dużo kiedyś na włosach eksperymentowałam więc od kiedy zostałam przy jednym widzę że wypadanie ustało, mam zdrowsze i bardziej błyszczące włosy, mój chłopak też zauważył różnicę, bo bardzo lubi kiedy noszę rozpuszczone włosy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2016 faktycznei przy genetycznych skłonnościach może być trudno temu zaradzić, ale mozna zaleczać i opózniać wypadanie włosów (mój tata używa w tym celu szamponu Seboradin, spróbuj, moim zdaniem daje dobre efekty). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach