Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssszalonaaa

miłość przez internet?? a jednak

Polecane posty

hej ludziska....:) kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia żeby spotkać sie z kimś kogo poznałam przez internet.... a tak poznalam swoja miłość....:) uderzyło to we mnie(uczucie:)) ) jak piorun:) czy ktos z was w podobny sposób spotkał druga połowę?? co o tym myślicie??

Ja poznałam swojego TŻ na czacie. Jesteśmy ze sobą ponad 3 lata, znamy się prawie 4 lata. W przyszłym roku bierzemy ślub :)

Gość panna marianna
ja się spotkałam i okazało się że to był murzyn , nazywał się Simon Mol dobrze że uciekłam po tym co się dowiedziałam później :o

Gość 1111111111111111111111
nie szukaj - sam się znajdzie :)

Gość Wredniak.
Ja też wciąż szukam drugiej połówki. Jedną już obaliłem... :P

Gość mozna jednak
ja też jestem z facetem poznanym przez neta i jest nam razem cudownie:)

Gość 1111111111111111111111
jak długo rozmawialiście , za nim sie spotkaliście ?Czy wiedzieliscie przed spotkaniem jak wygladacie ?

Gość mozna jednak
pare miesiecy rozmawialismy no i od razu wymienilismy sie fokami ,zeby nie bylo rozczarowania

My wymienilismy sie fotkami, a potem spotkalismy sie zupelnie przypadkowo w realu. Najpierw bylismy tylko znajomymi, a po kilku miesiacach zmienil sie \"status\" naszej znajomosci:)

Gość bywa....... prawidziwa
a ja tez poznalam swojego bylego przez neta;] i gadalm znim chyba z pol roku i ja nawet nie widizam jak wyglada i jzu cos zaczelam do nieog czuc tylko ze on wiedzial jak ja wygladam i mial lepiej eh xD a poznije bylma z nim 5 miesicy i sie niestey skonczylo przez jego glupote eh...a szkoda...:(

Gość monkika
przez takie latawice jaky co zamiast zachowywac sie normalnie i pokazuja c~~~~~ przez kamerki rozpadaja sie zwiazki. faceci przez internet zciemniaja rowno!!!!!!!! czasem maja udane zwiazki a takie suki jakieszaja im w glowach> glupie pipipi jestescie!!!!!

Gość bywa....... prawidziwa
ja osbie wypraszam nikomu nie pokazwyalam sie nago prze jakies kamerki;] i gadlam z nim przez gadu a nie czat:)

Poznalam chlopaka przez czata moze to glupie ale jest mi z nim bardzo dobrze jestesmy juz ze soba prawie 2 lata:D