Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jak stara babcia

ciągle mnie boli w krzyżu, tzn kręgosłup w okolicach talii

Polecane posty

mam właśnie taki problem że ciągle boli mnie krzyż, jestem po miesiączce więc to nie okres, bóle zdarzają się cyklicznie (po kilka dni co 2-3 miechy) i raczej można je znieść.. mam dopiero 25 lat i mam wrażenie że czuje się jak stara babcia : ( co mi kurde jest

Gość anteczka
a mialas moze kiedys robioną punkcje? albo podnosiłas kiedys cos ciezkiego i ci cos nie przeskoczyło ?

Może zapalenie korzonków nerwowych?? Byłaś z tym u lekarza?? Jeśli nie, to radziłabym się wybrać.

nie nie miała żandych punkcji, nie dźwigam ciężarów, może to rzeczywiście korzonki :(

Przyczyn może być wiele: wadliwa budowa anatomiczna dysku, siedzący tryb życia (jednak wtedy bóle pojawiałyby się częściej), skrzywienie kręgosłupa... Lepiej więc pójść z tym do lekarza.:)

to pewnie od siedzącego trybu życia bo mam taka pracę, gdyby jednak to b yły korzonki to bolało by mocniej, dzięki

Gość +ja
Mysle, ze masz rwe kulszowa, ja mam 27 lat i mam to dranstwo w lewym barku, wlasnie w talii tez po lewej stronie i w lewym biodrze, bol wraca srednio co 4 miesiace, wtedy lece na masaz do takiego pana, ktory sie na tym zna, i spokoj na jakis czas.

Gość no pewnie że tylko na masaż
z akupresura polecam,niegdy do lekarza