Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vikussia

CO BYśCIE ZROBIłY ?

Polecane posty

mój chłopak ostatnio powiedział ze zachowuje sie jak idiotka np. głaskając go z tyłu głowy po włosach i takie tam rózne że tak sie wyraże\"pieszczoty\", co mnie bardzo obrazilo bo nikt mnie nie bedzie obrażał. obecnie sie do niego nie odzywam jak myslicie co mam dalej robić ?

Udawaj jakby nigdy nic się nie stało bądz milutka jak miód. Tylko jest jeden szczegół - zero czułości dla niego przez długi czas.

Dzięki za rade;) Tylko że ja już sie do niego nie odzywam 2 dni i nie wiem co dalej a chcę żeby mnie przeprosił jakos \"oryginalnie\" i żeby pokazał ile dla niego znacze ,bo wydaje mi sie że już trace na \"wartości\" ... a tak nawiasem to jak mi to powiedzial to mnie nawet nie przytulił tylko sie na mnie gapił jaaak....:/

Gość hejka333333333
ja bym go zostawila,jest jeszcze niedojrzaly

jakiś dziwny ten Twój facet... przecież każdy lubi troche czułości... chyba że robisz to publicznie np przy Jego kolegach?

kurczee tylko to sie łatwo mówi \"żuć\" ale trudniej wykonac:/ troszeczke to jest za głupi powód zeby zerwać....nie wiem ale mi sie tak zdaje, a ja chce mianowicie żeby poczuł ze mnie traci i moze sie wtedy zmobilizuje i zacznie sie starac bo jak narazie nie widac efektów. co moge zmienic w swoim zachowaniu ?

aha i jeszcze powiedział do mnie \"czy wszystko musze brac na poważnie\" troche dziwne zeby tak mówic do swojej dziewczyny...

Gość mis kolabor
a ona jest dojrzala? nie sadze...pasuja do siebie. On zle zrobil to fakt. Ale ta dziewczyna nie wie nawet jak sie zachowac. "ciche dni" to najgorsza metoda z mozliwych. System kar i nagrod nie przynosi stalych efektow, bo zmienia tylko zachowanie a nie postawy. Tak wiec pomilczcie przez kilka dni i potem bedzie wszystko ok. Czyzby?

no dziwnie... wiadomo że w żartach można tak powiedzieć... to nie jest powód moim zdaniem żeby Go zostawić... pogadaj z Nim bo milczeniem nic nie zdziałasz...

Gość hejka333333333
moja droga to czekaj az on cie rzuci bo z tego co wywnioskowalam to on niebierze cie na powaznie i niejest otwarty dla ciebie

no ok ale jak zacząc? Jak gdyby nigdy nic ? W koncu jego słowa mnie bardzo zabolały ...

Gość awantura
rozbij mu kilka talerzy na głowie będzie go bolała jeszcze ciebie poprosi o głaskanie po włosach

zamiast się cieszysć że jeszcze ma kto Go głaskać to wyzywa dziewczyne hehe normalnie tylko pozazdrości takiech chłopa

heh to raczej zbyt drastyczne jak dla mnie ale dzieki za rade moze w przyszłości ją wykorzystam ale teraz na poważnie - bo jestem między młotem a kowadłem - dalej sie nic nie odzywac ? czy wybaczyc ale jak ?

No własnie mu powiedziałam taki tekst: może mi jeszcze powiesz ze sie zachowuje jak ku**a albo gorzej....bo od idiotka sie zaczyna nie sądzicie ?

kurcze wiesz co dla mnie to jest dziwne... nigdy chłopak mi nic takiego nie powiedział... ja na Twoim miejscu bym się poważnie zastanowiła czy chcesz być z kimś kto Cie tak bedzie traktował i tak Ci mówił... On powinniem byc Ci wdzieczny że jesteś dla Niego czuła bo przecież jeszcze może być taki czas że zostanie sam i bedzie się modlił żeby znalała się taka osoba która będzie dla Niego czuła... nie uwazasz? ;)

Gość hggf
Dziwny jakiś, mój lubił jak go pieściłam po głowce :)

Tak masz dużo racji w tym :) ale jak bym zaczeła sie zachowywac jak gdyby nigdy nic i załóżmy poszłabym do niego to tak głupio troche wejść i mając w głowie jego słowa\"robisz z siebie idiotke\" :/ a jak go spotkam gdzieś nieoczekiwanie np. w sklepie itd to jak sie zachowac ?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
czizas laska!!!!! ile ty masz lat zeby o takie rzeczy pytac?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O