Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z kur..iera wycięty

Nissan Micra

Polecane posty

Noszę się z zamiarem kupna NOWEGO fabrycznie samochodu. I nie mam pojęcia na co się zdecydować. Zwróciłam uwagę na Nissana Micrę 1,2 NVCS 5-drzwiowy. Nie jestem małolatem dla którego bajery i osiągi są ważne. Raczej jakość i bezpieczeństwo. Proszę użytkowników Micry o wyważone i rzeczowe opinie o samochodzie.

Niestety nie wiem jakim dokładnie pod względem technicznym, autem jest Micra (ale skoro to Japończyk, pewnie sprawuje się bez zarzutu;) ), chciałabym jednak zwrócić uwagę na sprawę może trochę drugorzędną, niemniej jednak istotną, a mianowicie design tego samochodu... Wiesz, mnie się Micra nieodparcie kojarzy z typowo kobiecym autem;) Jakoś nie pasuje mi do mężczyzny... Może się czepiam, ale szczególnie nowa Micra wydaje się być zaprojektowana głównie pod kątem kobiet;) Na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad nową Corsą:) Jeśli chodzi o bezpieczeństwo, to chyba nawet uzyskała ostatnio wyższy wynik w testach NCAP niż Micra, w ogóle nowa Corsa uzyskała bardzo dużo prestiżowych tytułów, więc myślę, że warto zastanowić się nad tym autem. Oczywiście każdy ma inny gust, ostateczną decyzję musisz podjąć Ty, ale nie mogłam się powstrzymać przed malutkim komentarzem;)

O, sorry, doczytałam dokładnie Twój post i też jesteś kobietą, przepraszam (chyba Twój nick mnie zmylił;) ). Tak czy inaczej wolałabym Corsę, nie lubię typowo \"babskich aut\", kojarzą mi się raczej z zabawkami;)

Gość mychaaaa
Ja jeżdżę 'starą' (2000r. )Micrą od pół roku. Nie wiem, jaka jest ta nowa, ale mój jest znakomity, bardzo zwrotny, idealny na miasto. NIeiwelki ale nie ciasny w środku. Słyszałam u mechaników, że te samochody bardzo długo sa bezawaryjne. Niestety, jak już się zacznie sypać, to lepiej sprzedac, bo części są b. drogie.