Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MuszeWiedzieć

pytanie do konsultantek AVON

Polecane posty

Gość MuszeWiedzieć

Ostatnio zamawiałam z katalogu nr.7 zakupy za 160zł. W katalogu nr.8 chce zrobić zakupy na 70zł. Czy to znaczy że będę musiałą płacić w sklepie 10 zł za zrobienie paczki czy nie dzięki temu że zrobiłam zakupy z poprzedniego katalogu? Jak to jest

Gość 7890
wiem ze wszedl nowy regulamin iz od kampani 8 nie placi sie za male zamowienie.czyli zamawiajac z katalogu 8 nie placisz nic.

Gość MuszeWiedzieć
czyli jeśli w katalogu też zamówię za mnie niż 150 to nie będę płacić?? Ale pewnie nie będę miała rabatu... A czy jak zamawiam paczkę do domu to płacę czy nie płace 10zł poniżej 150zł. ?

Gość 7890
kotus nie placisz.skad jestes/a jezeli chodzi o upust to przechodzi on z poprzedniego katalogu ale musisz miec za 150zl

Gość MuszeWiedzieć
ja jestem z Wrocławia. Ostatnio moja "przełożona" mówiła że jak zamówie za 150zł to w następnym miesiącu nie muszę płacić za paczkę jak będzie poniżej 150zł, ale uż w kolejnym miesiącu muszę płacić koło 10zł przy zamówieniu poniżej 150zł. Dlatego chcę się chociaż upewnić że teraz nie zapłacę 10zł, bo tylko na tym stracę

Gość 7890
ja wiem ze od katalogu 8 nie ma oplat za male zamowienie.i dostawa paczek jest 3 razy w miesiacu.jest napisane ze powyzej 50 zl. nie ma oplaty.ale jak chcesz to moge sie dowiedziec od mojej koordynatorki.odpisze ci jutro ale po 17.pozdrawiam.

Gość MuszeWiedzieć
TO jak możesz to spytaj się swojej koordynatorki. Będę bardzo wdzięczna.

Gość 7890
ok.w.takim razie do jutra i milej nocy.nie mysl tak intensywnie o tym avonie.postaram sie.pa pa pa

zapłacisz 10 zł bo nie płaci sie tylko wtedy gdy pierwsze zamówienie w danej kampanii jest na min 150 zł a kolejne już mogą być za min 50. Jeśli więc twoje zamówienie powyżej 150 zł było w katalogu 7 to nie ma to żadnego znaczenia dla katalogu 8 znów jedno z zamówień musi być większe niż 150 zł żeby tych 10 zł nie płacić. A upusty owszem przechodzą na kolejną kampanię. 🌻

Gość 7890
no niestety i poprzedniczka ma racje.placi sie 10 zl a upust bedziesz miala 15 procent.przepraszam za wprowadzenie w blad,pozdrawiam