Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkkkaaa

ile u was kosztuke chleb?

Polecane posty

Gość cen chleba jest tyle
ile jego rodzajów-Gdańsk :przynajmniej 20 cen mogłabym wymienić

Gość leszek elektryk
u mnie podobnie :) w moim miescie jest multum piekarni i multum rodzajów chleba . Mieszkam nieopodal Łeby i miasto moje słynie ze wspaniałych wypieków. Pamietam jak lat temu kilka wybrałam sie w Beskidy i zdziwiły mnie ceny tamtejszego pieczywa , które było o 100% wyżesze niż u nas. O jakości nie wspominam :((to pieczywo bylo niesmaczne i smakowało jak z poprzedniego a nawet dwoch dni wstecz :(( U mnie najtańszy bochenek kosztuje 1 zł< mały> czyli normalny. Krojony 1.20-1.30 zaś z ziarnami róznie :)) sa takie chlebki ktore kosztuja nawet 5 zł :))

Gość majkkka
no wiecie co? tego to sie naprawde nie spodziewałam zeby az takie róznice były od 1,4 - 5 zł oczywiscie mówimy o chlebie dużym

Gość leszek elektryk
5 zł :)) kosztuje chleb z ziarnami np jogging czy orkiszowy. To cena za mały bochenek . chlebki z ziarnami sa dostępne tylko w małych bochenkach a ile kosztyuje duży , pszenny tego nie wiem :( bo nie kupuję. zdrowe odzywianie niestety kosztuje a dodam , iz to drogie < ziarniste> pieczywo naprawde schodzi a w sezonie kiedy jest najazd turystów to wychodzxa oni z duzymi siatami.

Gość jaworzno
koło 3 zeta