ładoga 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 przedwczoraj przed pójściem spać pierwszy raz używałam lavtovaginalu, ciekawi mnie, czy to normalne że rano miałam trochę mokre majtki? coś wyciekło... dziś rano to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 20, 2007 Jasne, że normalne, globulka się rozpuszcza i musi którędyś wylecieć. Ja zawsze zakładam na noc podpaske, bo nawet wkładka mnie nie ratuje, tak mi mokro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 uff, dzięki :) bo ja nie wiedziałam, czy nie powinno tylko trochę wypłynąć czy jak... bo mi też całkiem sporo cieknie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdykam Napisano Czerwiec 20, 2007 ale ty tępa jesteś!!! masz 10 lat? myślałaś że gardłem ci wyparuje ? czy że twoja pochwa to żołądek? a jajniki to jelita? ludzie, ludzie ...są tu jednak półgłówki- opinia o kafe...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka1986 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 nie trzeba tak ostro, nie kazdy jest wszechwiedzacy!ja tez na poczatku nie wiedzialam az sie dowiedzialam i juz zawsze jak trzeba uzywam podpasek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość debili wszędzie pełno.... Napisano Czerwiec 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 łomatko. używałaś gynazolu? jakoś nie wycieka ;p ale cóż, poziom wypowiedzi świadczy wyłącznie o autorze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łagooooddaa pogoda Napisano Czerwiec 20, 2007 ja też miałam mokre majty po lactovaginalu rano. I teraz nie wiem czy to mój bernardyn co ze mną śpi mnie przewałkował- czy to swiństwo wypływało z mojej muszelki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łagooooddaa pogoda Napisano Czerwiec 20, 2007 łomatko! a ja to jednak Reks? dziewczyny, czy ja urodze szczeniaczki? chyba się zabiję! muszę zrobic test!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amelia Kownacka Napisano Czerwiec 20, 2007 Niestety zgadzam się- niestety bo lubię kafe...ale takie osoby jak założycielka tematu- osmieszają kafe w necie. Powinna tez załozyć temat pt." czy jesli duzo zjadłam- to kupa będzie duża czy mała?"...:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tej laski co to Napisano Czerwiec 20, 2007 lubi bzykać sie po kątach- szanuj swoją cipulę- to może nie będziesz musiała tam wlewać specyfików różnych. Bo z twoim tempem- szybko sie zedrzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 najwyraźniej nie mam takie doświadczenia jak wy we wkładaniu sobie do środka tego i owego. cieszę się, jeśli się mogłyście dowartościować, ja jakoś nie czuję się gorsza z powodu waszych wyzwisk. dzięki za pomoc tym bardzo nielicznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 000 Napisano Czerwiec 21, 2007 Matko kochana, jakie złośliwe i chamskie te ludziska. Dziołchy, wy chyba dawno bolca w tyłku nie miałyście, że jesteście takie wredne. Po to jest kaffe zeby zadawac pytania, znalazły sie wszechwiedzace :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach