Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOWA PALACZKA

JAKIE PAPIEROSY DLA KOBIETY?

Polecane posty

Gość NOWA PALACZKA

WITAM kobietki, jakie papierosy palicie? ja dzis kupilam *slim mentol*. ps. czy to prawda ze od palenia sie chudnie? *nie zalozylam tego topicu w celach reklamowych* 🌼

Nikotyna przyspiesza metabolizm co wpływa na przyspieszone spalanie, jednak znam lepsze metody na schudnięcie

Gość moja kobieta pali
L&M lighty to chyba najczęściej spotykane papierosy u kobiet Podobno prawie tak dobre jak Marlboro al jednak sporo tańsze A tymi cienkimi to chyba nawet nie da się normalnie zaciągnać

Gość Katya2007
cóż za bzdurne pytanie, najlepiej wcale nie zaczynać. Poza tym, jak się pali papierosy wcale się nie chudnie, dopiero jak się rzuca palenie, waga rośnie. Rzuć to póki możesz 🖐️

Gość Katya2007
Haris Pilton----> święte słowa. Pozdrawiam :)

Rzuciłam palenie gdy dowiedziałam sie,że mam raka...ciut pózno zdałam sobie sprawe z własnej durnoty...nie moge cofnac czasu...:-(

Gość Roland
Roland Dziewczyny, jeśli frustruje Was, że wasz facet wkurza się gdy palicie, to zaglądnijcie na forum : http://www.smokingfetish.fora.pl/ Tu są faceci którym bardzo podoba się widok kobiet delektujących się błękitnym dymkiem. Możecie podyskutować o paleniu w sekcji forum specjalnie przeznaczonej dla kobiet.

Gość moją pasja jest palenie
jestem facetem i polecam L&M niebieskie mallboro nie są wcale lepsze a są sporo droższe a reszta to naprawdę drogie fajki albo syf

i co wy pitolicie z tym rakiem od palenia, mój dziadek palił całe życie i dożył 90 lat palenie jedynie zwiększa ryzyko choroby a nie ją wywołuje to czy się zachoruje czy nie zależy od wielu innych czynników po za tym trzeba też znać umiar bo zapalić sobie 3 czy 5 papierosów na dobę a wypalić całą paczkę albo dwie to duża róznica

zresztą nawet z tego co mi wiadomo to właśnie to ile palimy a nie jak długo ma kluczowy wpływ na zapadnięcie na raka. czyli można palić 1 papierosa dziennie i tak przez 50 lat, a można palić paczkę dziennie i tak tylko przez rok

Gość Smerfetka1318
Witam wszystkich Co do papierosów to ja osobiście polecam e-papierosy. Paliłam zwykłe przez 10 lat, a jakiś czas temu znajomy poczęstował mnie e-p i spodobało mi się. Co najważniejsze nie śmierci i fajnie wygląda. Dla kogoś kto chce stopniowo od uczyć się palenia to znakomity sposób. Polecam sklep Smooke.pl w Krakowie Nowej Hucie oś.Bohaterów Września, bo sama tam kupowałam. Pan który tam sprzedaje nie zmusza od razu do zakupu, można spróbować czy nam odpowiada smak i moc płynu ( tym się uzupełnia e-p) i oczywiście papierosek. Są różne modele w zależności ile się pali dziennie. Fakt iż pierwszy zakup jest drogi ale później kupuje się płyn 30 ml za 30 zł który wystarcza na 1 miesiąc lub więcej w zależności ile kto pali.Mi taki płyn wystarcza na 5 tygodni a paliłam 1 paczkę dziennie co miesięcznie kosztowało mnie ponad 300 zł, a teraz jestem zadowolona bo czuje się lepiej, nie śmierdzę zwykłymi papierosami i nie truję mojej rodziny, która nie znosi mojego nałogu (dzieci). Mój mąż też przekonał się do e-papierosów. Na początku trzeba się przyzwyczaić ale później jest OK.

Gość gość
Ja palę liquidy ONE, na epapierosy przerzuciłam się jakoś pół roku temu :) Wcześniej paliłam normalne papierosy.

Gość małgorzatex
ja to lubię vabanque marki orion, fajne są, mają lekki aromat, bo nie mają tylu szkodliwych substancji w składzie, tytoń lepszej jakości :)

Gość gość
Popsujesz sobie urode żółte zęby i brzydka cera tylko to zyskasz

Gość PAPIEROSY OLEJOWCE

Polecam papierosy olejowce .Zawierają olej silnikowy albo przekładniowy od samochodu. Jaranie jest super. Pełna inhalacja płuc. Olej można użyc prez wstrzykniecie strzykawka  do anologowego papieroska ale również do elektronicznego . Dymek super. Polecam

Gość gość

Najlepsze są cudzesy