Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M22

powaznie sie niepokoje,wciaz nie mam cioty

Polecane posty

Gość M22

bralam tabletki przez ponad 4 lata,najpierw Diane 35,potem przez ostatnie pol roku Yasmin. W mniej wiecej polowie zeszlego miesiaca skonczylam opakowanie,bylo krwawienie z odstawienia.Postanowilam odstawic tabsy na dluzszy czas. Okolo 20 maja kochalam sie z facetem,zabezpieczylismy sie kondomem,wszystko ostroznie,bez ryzykownych zachowan :) jednak do tej pory nie mam naturalnego okresu,zaczyna mnie to niepokoic.Mieszkam w Anglii,mam 22lata i super pracke,a brzuchol to naprawde ostatnia rzecz jakiej mi trzeba.Prosze,napiszcie,czy to normalne,ze krwawienie jeszcze nie wystapilo.Kurde,moge w sumie kupic test ciazowy,ale PRZERAZA MNIE TO!!!POMOCY!

masz rozregulowny cykl po odstawieniu tabsow poczekaj jeszcze troche jak sie nie pojawi trzeba bedzie udac sie do lekarza i wywolas okres farmakologicznie jesli uzywasz prezerwatywy, ciążą bym się nie martwiła

Gość madchen zakochana
kurde jak ty pieknie nazywasz okres, takiego czegos uzywa sie w podstawowce tudziez w gimnazjum ale nie w twoim wieku, a moze twoja edukacja skonczyla sie na tym poziomie? gratuluje

Gość położna na urlopie
ja po odstawieniu tabletek nie miałam okresu 4 miechy potem jak dostałam krwawienia to trwało chyba z miesiąc, a potem jeszcze drugi poplamiałam, potem musiałam przyjąć końską dawkę hormonów, żeby wszystko wróciło do normy, tabsy to gówno i tak to się kończy,

Gość M22
kazdy niech nazywa,jak chce , wiadomo,o co chodzi, zreszta masz racje ,troche to smieszne,ale my z kumpelami dalej tak o okresie mowimy. Niewazne. W sumie wczoraj wieczorem zaobserwowalam znajomy apetyt na weglowodany,mam nadzieje,ze to moze byc jeden ze zwiastunow nadchodzacego okresu. Kurcze, schizuje sie!!!

Gość ehh.....
Nie martw się. Hustawka to norma. Mnie się spóźnił do 45 dni. Koleżance po 2 miesiacach wywołali luteiną. Położna - skoro nie miałas okreu tak długo to 4 miesięca zwlekania to lekka przesada...

Gość M22
prosze,piszcie ile to opozninie moze trwac i kiedy naprawde trzeba podjac jakies kroki?

Gość madchen zakochana
co to mialo znaczyc ze na pewno pomoglam ? ja pierdole! ludzie takie pytania zadajecie na forum to co wy myslicie? jesli masz jakies obawa to do lekarza a nie na forum sie pytasz! boshe co wy ludzie dajecie, lekarz wie najlepiej a nie jakas osoba ktora wogole nie zna sie na tabletkach, na konsekwencjach niebrania ich, itp !! troche myslenia

Gość madchen zakochana
najlepiej do lekarza! boshe podjac jakies kroki, tym to rozwalilas:D