Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkkkaaa

przegladam oferty noclegow--powiedzcie mi np cena 30 zł to jest cena od osoby cz

Polecane posty

Gość majkkkaaa
i tego sie bałam!

no wiesz... jak pisze że dwójka po 30 zł, to trudno, żebyś miała spanie za 15 zeta na kwaterze :) 15 zł to w wieloosobowej sali w schronisku młodzieżowym ewentualnie

Gość majkkkaaa
no niby tak ale 60 zł za dzień a właściwie noc bo skorzystamy z czajnika i prysznica a tak nas cały dziń nie bedzie to troche duzo

ja w Zakopcu spałam za 25 (od osoby) to może i w Szklarskiej by się zanalazło jak termin nie jest jakiś specjalnie oblegany, to może warto pojechać w ciemno i z ulicy na pewno znajdziesz taniej widzę, że masz takie podejście do kwatery, jak ja - ma być czajnik, prysznic i łóżko, więcej na noc nie trzeba, a reszta dnia poza domem i tak :)

Gość majkkkaaa
no :) przeciez po co mi telewizor /pewnie jakby był to bym oglądała ;)/ czy obiady konserwa i sie na tym jedzie cały dzień zobacze pozdrawiam

no dokładnie ja po Gorcach jestem świeżo, a w Taterki to pewnie kole września ruszę, jak sie tłumiki przewalą ale mamy w planach spać w piątce, zobaczymy, jak wyjdzie

Gość ededqwedqew
obiektywnie ujmując, w skali kraju, to nie jest dużo

Gość pojedz do Szklarskiej i idz
na ulice Wiosenna 8, tam sa pokoje po 25 zl od osoby, bardzo fajne warunki :)

Gość majkkkaaa
nawet dzwoniłam teraz dzo szklarskiej :) chyba pojade w ciemno

Gość brak słowa na was___
wg Ciebie 30zł to jest duzo? a kogo to obchodzi, że Ciebie nie bedzie w pokoju? ja w zeszłym roku jechałam nad morze na 12 dni i kolesiowi zostawiłam ponad 400zł za noclegi a w pokoju tez prawie wogole mnie nie było! ale tak jest w sezonie !!nie płacisz za sam nocleg tylko ogólnie za eksploatacje wszystkiego, ciężko zrozumiec? Wy byscie chcieli za 10 zł na 2 osoby i najlepiej z łazienka w środku i panelami na podłodze.. nie przesadzajcie:o

Gość PRZECIEŻ WYSTARCZY
wejsc w szczegóły i tam jest napisane że 30/os ....:o

Gość majkkkaaa
do brak słów--okej ,okej ja rozumiem,ze kazdy chce zarobić ale ja sporo sie najezdziłam i czasmi sie trafiało na takich włascicieli ze łeb boli jedna pani to nas szppiegowała ,i wygadywała ze wode uzywamy no sorki prysznic dziennie to ale duzo albo ze swiatło wieczorem palimy raz pamietam nas na obiad ...zaprosiła a potem jej musielizmy zapłacić i wyszło tyle co w knajpie

jedź w ciemno :) ja 2 razy w Zakopcu trafiłam na pokój za 20 zł, fakt, że malutki i we dwoje z gratami ledwo sie tam ruszaliśmy, ale w końcu nie jedzie sie w góry po to, żeby mieć specjalne wygody w pokojach :)

Gość majjkka
chciałam tylko dodać,ze dałam ogłoszenie na stronie Szklarskiej i mnie zasypali meilami\chyba juz mam 30 ofert ,ze w tych i tych dniach jest wolne ale jazda teraz to sie juz w ogóle nie zdecyduje :)