Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tico

samoobalacze i bronzery

Polecane posty

Gość tico

jesli macie jakieś ulubione i sprawdzone to prosze napiszcie, bo ja jakos nie moge trafić na odpowiedni dla mojej skory. Jestem pomarańczowa i nieładnie wygladam. Kupiłam teraz loreal-a im ładnie pachnie ale kolorek znowu ... pomarańcz!

Gość AVONOWSKA
ja obecnie mam spray z avonu opalajacy - jedwabisty połysk. nawet fajny, ale zeby było dokładnie i róno prawie cały zuzyłam. on jest dla karnacji średniej i jasnej ja wzięłam dla sredniej i troche za ciemny. Osobiscie uważam,ze rewelacyjny nie jest, ale na pewno lepszy niz balsam opalający J$J- dla mnie był koszmar. Byłam w żółtych plamach po nim.

Gość niebieskooookaa22
la roche posay mam do twarzy samoopalacz (nie zapycha) chociaż avene ładniejszy kolor to mnie zapychał chyba więc odstawiłam i nie wiem czy go kupię do ciała balsam brązujący garniera

Gość tico
dzieki za odp. moze jeszcze ktoś ?

Ja mam Johnson balsam do ciala Holiday skin. Ladna brazowa opalenizna ale to moj pierwszy balsam i jeszcze nie mam wprawy:) mimo wszystko jestem zadowolona, nie mierdzi az tak bardzo polecam chusteczki samoopalajace LRP ale drogie sa (ok 5 zl) podobno w rossmanie sa tansze i tez super, musze sie jutro przejsc i kupic :) chusteczki daja najlepsza opalenizne i nie przesadna bo maja pewna ilosc samoopalacza :)

Gość monia 1234
polecam claris .... laeu lacette ( mogłam pomieszć coś w nazwie )... dość drogi.... bardzo wydajny.... naturalny średni brąz... żadnych smug.. używam do twarzy...

Gość ewcia1989
A loreal nutri bronze jakie jest?

Gość oriori
oriflame jest rewelka, ladny brązik

ja tez ciągle uzywam samoopalaczy i jestem zółtkiem hehe ale teraz znalazłam dobry balsam bronzujący DAVE

Gość ja tez polecam dave

Gość marlena_lena
No własnie taki problem z samoopalaczami, że są plamy po nich i sztuczny kolor. Ja używam kremu brązującego dove i bardzo gorąco polecam wszystkim dziewczynom.

Gość eveli19
ja mialam johnson&johnson na noc i byl taki sobie zadna rewelacja strasznie smierdzi i jest gesty kolor nie az taki zly ale nie polecam

ja uzywalam kiedys dove i nie bylam zadowolona, cholernie dlugo sie wchlanial, nie mieszkalam sama tylko z rodzicami i bratem i do tego dzielilismy razem pokoj, wiec nie mialam zadnej prywatnosci aby posmigac nago po domku, a do tego mialam plamy szczegolnie na nogach i na rekach kiszka totalna!!! scieral sie jak po godzinie ubieralam sie do snu... ja nie polecam dove

Gość big_rainy
ja zastrzezen do dove nie mam, oczywiscie chwile sie wchlania ale nie mialam jeszcze nigdy zadnych plam ani zaciekow:)