Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyde ze nie wiem ale jak

jak sie liczy dlugosc cyklu?

Polecane posty

od pierwszego dnia miesiaczki czy od ostatnego? mam zrobic badania w 5 dniu, ale nie wiem kiedy to wypadnie, bo jestem nieregularna wiec zawsze inaczej to wyglada, wiec jak to obliczyc?

to mam zrobic te badania jeszcze jak mam okres? :| a wyniki nie bede inne przez to? (u mnie trwa okres bardzo dlugo...)

Gość lili23
pierwszy dzien krwawienia liczysz jako pierwszy dzien cyklu potem jak sie pojawi kolejne krwawienie to juz sie ono liczy do kolejnego cyklu np. dostalas krwawienie = to jest Twoj pierwszy dzien cyklu kolejne krwawienie dostalas 30tego dnia czyli Twoj cykl trwal 29 dni

Gość lili23
tak, wyglada na to ze badanie bedziesz musiala zrobic jeszcze jak bedziesz miala miesiaczke

dzieki za pomoc:)

cykl sie zaczyna pierwszego dnia miesiączki a kończy wraz z pojawieniem się nastepnej ... zalezy jakie badania masz robic bo jak hormonalne - to przeciez w niczym nie przeszkadza ... bo beda robione z krwi - chyba ze ginekologiczne - ale lekarz chyba wiedzial o tym ze możesz jeszcze mieć okres ... także zadzwon i w razie czego dokładnie się dopytaj!