Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje w tym kraju

Rząd = Damscy bokserzy

Polecane posty

Gość co się dzieje w tym kraju

Nikt nikogo ni pobił policjancji tylko i wyłącznie pilnowali porządku A gdybyś ty musiał / musiała co kilka dni spedzić cały dzień w korkach bo ktoś przyszedł protestować to te byś inaczej myślał / myślała żeby nie bylo pielęgniraki popieram ale na łamanie prawa się nie zgadzam

a pielęgniarki to terrorystki, tak samo jak górnicy, lekarze, nauczyciele itd :O wydaje im się że my (podatnicy) sramy pieniędzmi i ile razy im się podwyżka zamarzy to dostaną

Gość O ile wiem to
wypowiedział się facet z helsińskiej fundacji praw człowiek i żadnego złamania prawa przez pielęgniarki nie było! Prawo złamał ten kto wydał rozkaz policji. Pewnie nie ma jak rozwiązywać konfliktów społecznych tylko wysyłać hordę policjantów na kobiety!!!!

niestety znam :O jak uważają ze za mało zarabiają to niech wyjadą albo się sprywatyzują

Wybacz ale dla mnie blokowanie ulic jest łamaniem prawa Niech kazdy blokuje rząd i sejm bo z nimi walczy, ale nie rozumiem czemu kazda grupa przede wszystkim udeza w innych obywateli. Nie może byc tak jak dzisiaj rano że pielegniarki zablokowały Aleje Ujazdowskie czyli jedną z głównych arterii Mokotowa przecież wiedziały że ucierpią na tym przede wszystkim zwykli niewinni obywatele a rzadowi w tym nic nie zrobią dlategio popieram policję

Ha ha ha ha ha \"nie zgadzam się nalamanie prawa\":-(:-( A to co rząd robi to nie jest łamanie prawa?No tak Wawiak ale dla Ciebie ważniejsze jest byś mógł bez problemu jeżdzić po tej \"swojej Warszawie\". Druga mądra się znalazła,że to z jej podatków chcą podwyżek.A co oni ich nie płacą,są jakąś grupą uprzywilejowaną czy co?!Wszyscy je placimy.Tylko tyle,że nasz kochany rząd zamiast dbać o obywateli to dba o swoje własne stołki i portfele.Zapomnieli jak to kiedyś ich strajki były nielegalne i dostawali palami od zomoli.Teraz zaczynają wprowadzać taką samą politykę wobec innych,którzy domagają się swoich praw.

Gość wykwalifikowana pielęgniarka
po kilkunastu latach pracy zarabia u nas od 900 do 1100 zł. Rzeczywiście terrorystki

popieram wawiaka :) niech sprywatyzują to dziadostwo - od razu będą fachowcy i zniknie korupcja :O a za moją miesięczną składkę na ten cyrk to ja mogę spokojnie polisę wykupić na leczenie zlosliwa ciupaga --> a ty co? pielęgniarka? ja dostaję do łapy 1200 za ciężką pracę i co? oszałamiająco dużo nie? tylko ja nie mogę strajkować bo pracuję w prywatnym sektorze i nie mogę iść z widłami na sejm :O

tylko, ze jak Ty wyjedziesz to straty dla społeczeństwa nie będzie. Natomiast jak wszystkie pielęgniarki wyjadą to ciekawe kto zajmie się chorymi!!!!! I przypominam, ze pielęgniarki i lekarze też są za sprywatyzowaniem szpitali!

rzad, ktory walczy ze wszelkimi pozostalosciami komunizmu, sam stosuje komunistyczne metody. Protestujacych spacyfikowac przy uzyciu sily, policja przeciw strajkujacym, ciekawe, kiedy wysla wosjko na ulice z powodu grupki zdesperowanych kobiet?

miej pretensje do ZUSu a nie do pielegniarek! I twoja ciezka praca jest tak samoo odpowiedzialana jak pielegniarek? Ze nie mozesz usiasc na chwile? NIe znasz sie - nie wypowiadaj, a jak ci sie nie podoba - to zastosuj sie do swej wlasnej porady - WYJEDZ Z POLSKI i bedziesz szczesliwa :O

Gość kurnachatka
na czym polega twoja ciężka praca am4a?

Gość dzieeeńdoibryczesiojestem
ty się ciesz że zrobiła to policja a nie mieszkańcy warszawy

ten nieudolny rzad nigdy nie zdecyduje sie na prywatyzacje, bedzie mamil lekarzy obietnica podwyzek, a cala kase ladowal w lustracje, IPN i podwyzki dla urzednikow we wlasnych resortach

Gość gdfgdg
am4a co ty znasz :o jak ty pisac nie potrafisz o "sprywatyzują" widac ty juz jestes za granicą ....

Gość dzieeeńdoibryczesiojestem
skrętu kiszek i nerwicy dostałem wczoraj przez lekarzy

Kiedy w końcu nasz ciemny naród zrozumie, że to co sie teraz dzieje w kraju to tylko farsa i absurd!!!!! Ale puścić na kobiety policjantów to już przesadzili!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość A MOZE KTORAS
w hipermarketach pracownicy siedzacy np.na kasie zarabiaja 400,600 zl-do kogo ono maja isc strajkowac?Moze niech blokuja szpitale?

am4a, cos ci sie pomylilo. z widlami to szli rolnicy i jak wida, tylko takie metody budza respekt u wladzy, bo proby mnegocjajci z lekarzami konskekwnetnie olewali. Jesli zarabiasz 1200, to poszukaj innej pracy w sektorze prywatnym, lekarz wielkiego wyboru nie ma, bo wszedzie placa tak samo.

Gość A MOZE KTORAS
w hipermarketach pracownicy siedzacy np.na kasie zarabiaja 400,600 zl-do kogo oni maja isc strajkowac?Moze niech blokuja szpitale?

Gość pitolita aaa
Co ty gadasz, jak się komuś w hipermarkecie nie podoba to niech się przeniesie. Siedze na kasie i zarabiam prawie 8,5 brutto za godzinę. Więc nie pitol. Bo kasę mam lepszą niż niejedna pielęgniarka. I niejedna wyszkolona kadra pracownicza. No cóż kraj absurdu