Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie .

UMIECIE ZROBIĆ TAKIE ZADANIE Z ANGLIKAW FORMIE BE TO GOING??

Polecane posty

Gość DZIEKI WIELKIE KOCHANA
DZIEKI I TEZ POZDRAWIAM:) MOZE KTOS MI JESZCZE POMOZE W TY MI SPRAWDZI CZY DOBRZE ZROBILAM T OZADANKO:) J July J went to Ustka for one week only. There were a lots of my friends there. The weather was nice and the town was very beautiful. We spentfree time on sunbathing and swimming . In the evenings we danced in clubs. I took many photos and came back home very relaxed.

ja studiuje germanistyke a angielski uwielbiam, to co dajesz to faktycznie banał...no ale nie kazdy ma do tego zdolnosci. pozdrawiam. policzalne i niepoliczalne sa latwe, trzeba tylko znac zasady ;)

LINGLING KOCHANA A GDZIE ZNAJDE JAKIES STRONY ZAJEBISTE TAIE GDZIE BED EMOGLA POCWICZYC W NECIE TE POLICZALNE I NIEPOLICZALNE I CALA GRAMATYKE PODSTAWOWĄ ??MOZE MI COS POLECISZ FAJNEGO??PROSZE...

POLEGALO NA TYM ZE MIALAM NAPISAC SAMA ZADANIE NA 50 ZŁOW O TYM CO ROBILAM W WAKACJE W CZASIE PAST SIMPLE TYLKO :(

TYLKO NIE WIEM CZY DOBRZE NAPISALAM..

hmm no to w sumie dobrze napisalas poza: there were a lot of my friends (to there na koncu nie ejst potrzebne, i nie lots tylko lot) ogolnie jest dobrze tylko ze nie do wszystkiego mozna uzywac past simple, bo np w zdaniu in the evenings we\'ve been dancing by pasowalo, ale jesli kazali w past simple to jest ok ;) nie znam zadnych cwiczen na policzalne i niepoliczalne :(

dzieki wielie za sprawdzenie :):) a nie znaszjakiejs stronkki fajnej nanecie z gramatyka angielską ?gdzuie wszytsko jest super objasnione??

polecam te stronke http://www.ang.pl/gramatyka.html jest naprawde przejrzyscie objasnione wszystko, ale musisz do tego przysiasc solidnie, sa tez testy, co prawda glownie na certyfikaty, ale mysle ze warto sie pomeczyc, zawsze cos z tego wyniesiesz.

DZIĘKI WIELKIE:):):)NA RAZIE SPADAM ALE DZIEKUJE ZA WSZYSTKO.. BUZIACZKI..PAPA

Gość gość
2YnDT2GL3r9rS6uviAm9uECH