Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mroczna1

kremy opalające do twarzy

Polecane posty

hej, wydawało mi się, że był gdzieś taki temat, ale go zgubilam :( a zastanawiam się, czy kupić samoopalacz na twarz, bo kolezanka mi mówiła, że balsamy od ciała moga uczulać i zapychać pory, jak się je na twarz nałoży. Co mi polecicie? co mnie nie uczuli?

dzieki :) ale potrzebuję specyfiku do twarzy, bo się nie znam zupełnie, a wiem, że są inne niz te do ciała. I się gubię, a to całkiem drogie kosmetyki

Gość niebieskooookaa22
LRP i Avene - o tych pisałam samoopalaczach do twarzy- uważam, że są b.dobre jedna z dziewczyn napisała o Clarins te "moje" sa apteczne i bezpieczne sa w drogeriach jakieś inne, nie używam bo boję się zapychania, uczulenia i w ogóle jeżeli chodzi o kremy brązujące- to nie uzywam, bo musiałabym się nimi smarować codziennie, a od tego mam inne kremy nawilżajace czy z filtrami

Gość Ciekawa8957439
A mozna uzywac takich kremów opalających gdy ma sie trądzik czy to nie zaszkodzi?

Gość niebieskooookaa22
a no tak, to ejst nas dwie niebieskookie chętne do pomocy;) z tego co wiem, to moga zapychać kremy brązujące... dlatego ja wolę smarowac samoopalaczem co parę dni i już a nie wiem jaki ma skąłd Dove

pracowałam kiedyś w sklepie z kosmetykami dziewczyny bardzo chwaliły krem brązujący do twarzy Sopot z Ziaji,jest nie drogi.Sama go używałam i był ok

Gość karmelowa kami
Hej kochane Ja używam od kilku lat różnych specyfików do twarzy oczywiście tych opalających i muszę przyznać że samoopalacze nie są najlepszym rozwiązaniem ponieważ twarz wygląda jak sztuczna a już jak się zrobią plamy to koniec. Przerzuciłam się na kremy brązujące do twarzy i jak dla mnie rewelacja. Właśnie jakiś czas temu kupiłam krem Dove do twarzy i jest to jeden z lepszych kremów jakich używałam, ktoś pytał czy można stosować przy trądziku więc ja miewam okresowo i tego typu kremy akurat mi pomagają bo lekko wysuszają skórę, jak do tej pory nie mam żadnych plam czy przebarwień. Dobrze przed położeniem takiego kremu użyć jakiś tonik antybakteryjny. polecam!!!

Gość małabeatka
hejka mówisz że dove dobry? czy jeszcze któraś z was używała? Szukam do jasnej cery jakiegoś kremu. Poradźcie coś, widze że macie spore doświadczenie.

Gość breaking
sadze ze dove to dobry wybor, nie slyszalam zebys ktos mial po nim jakies problemy z cera, a kolorek zostawia bardzo ladny. ten do jasnej karnacji ma ten atut ze nie daje bardzo ciemnego koloru dzieki czemu wyglada sie bardoz naturalnie

Gość markotna
Kupiłam też Dove i też mam pozytywne odczucia, to chyba jeden z lepszych kremów jakie miałam tego typu.

Gość dragonska
uzywam od kilku dni dopiero, wiec wrazenia tak na swiezo:)kolor ok, fajnie nawilza, no i jest w przystepnej cenie

Gość niemacho1
ja się wypowiem jako facet: dove jest świetne. posmarowałem się, bo smarowala się moja dziewczyna i teraz nie narzekam na bledziznę :)

Gość nefretete123
tylko moge sie dolaczyc, dove do twarzy jest super. i nei zatyka porow, a to rzadkosc