Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON_pozna_waw

Mam ochotę na romans.

Polecane posty

Gość ON_pozna_waw
Coś więcej o sobie hmm myślę że miejscem lepszym na to żeby porozmawiać więcej jest np gg. numerki można wymienić mailem.

On_pozna_waw - To jeszcze powiedz żonie, że chcesz się z nia rozwieść, bo nowa dupa Ci w głowie. Będzie najuczciwiej

Gość ON_pozna_waw
ojej dobrze że mi przypomniałaś muszę zasłonić wszystkie lustra bo przecież stamtąd dopadną mnie te wszystkie życzenia. normalnie zaczynam się bać spojrzeć w szybę bo jeszcze zobaczę tam widok który mnie zabije. Coraz lepiej mi się to podoba haha

Np czym się kieruje taki facet jak On_pozna_waw - zamieszczajac tu swoj post nudą? brakiem sexuz zoną? czy swedzi go cos moze? I dlaczego po swiecie chodza takie parszywe dupki jak on

Bój się bój :) Cwaniaczku A jak żona się dowie, to skamleć pewnie będziesz, co???

Gość malinowa prezerwatywa
hmmm bo to zona, bo jest jego, bo brakuje tego "czegos" oby tylko takie po swiecie chodzily :o

Malinowa, ja nie mam nic przeciwko temu by chlop ulozyl sobie zycie jak chce. Niech rozstanie sie z zona i jako wolny strzelec zalicza chetne panienki. Ale niech nie rani innych dookola. Bo teraz rani zone, kochanke tez pewnie zrani, a jak zona sie dowie, to pusci kantem. Niecierpie takich egoistów co mysla TYLKO o sobie, a w ostatecznym rozrachunku spadaja na 4 lapy

kiedys tez mialam takie zdanie a teraz...niech sie kazdy babra w swoim gownie mi to wisi ale oceniac nie bede

Gość ON_pozna_waw
Jasne zazdrość przez Ciebie przemawia że spadają na 4 łapy. Zazdrość też jest zła jak zdrada. teraz powinienem pojechać żeby Ci oczy wypadły byś już nigdy nikomu nić nie zazdrościła itd haha

On_pozna_waw Nie zazdrosc, tylko wspolczucie dla innych Malinowa, czemu zmienilas zdanie??

Gość hahaha..............
no i nasz "ON POZNA " rzucil propozycje Daisy i nawet on nie chce. Może wrzuc tu najpierw swoje zdjęcie to sie zastanowimy!

zycie...

Gość ON_pozna_waw
No dobra nie chce mi się już tego sledzić na dziś wszystkim zazdrośnicą życzę miłego dnia później zajrzę.

Gość janse
Życie weryfikuje poglądy Malinowa ;) Mnie też zweryfikowało :) Pozdrawiam ciepło Ale masz racje - jego piaskownica - jego zabawki Ja wyrazilam tylko zdanie o typach jemu podobnych.

jasne...milo sie gadalo🖐️ jestes w tej lepszej 1/2 ;)

Gość ON_pozna_waw
Zamarło co tu by wymyśleć. Malinowa podpowiedz coś może sex ze zwierzętami na oczach żony haha

Gość ON_pozna_waw
A ja nadal mam ochotę na romans.....

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin