Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON_pozna_waw

Mam ochotę na romans.

Polecane posty

Gość hrabia Ziutek Banderas
najgorsze zyczenie dla faceta, kiedy chuuj zmienia imie na siusiak, i nawet general moze machac pistoletem i krzyczec, stoj bo strzelam gowno wskora

Gość Zaś ja ____
Autor przeprowadził się na erotyczny :D Spacja 🖐️

Gość ON_pozna_waw
autor cały czas z wami jest czyta te wypociny i myśli skąd piszecie. Kraina szczęśliwości? gdzie mężowie są czyści jak właśnie jak kto - Ksiądz? haha wolne żarty. Grunt to obudzić się w pewnym momencie tylko kiepskie uczucie jak z ręką w nocniku.

Gość ON_pozna_waw
Spacja, nelka wam ktoś płaci za te wszystkie "miłe" życzenia które tutaj wpisałyście? Za wszystkie dziękuje. I byłbym świnią jakbym nie życzył Wam tego samego nawet potrójnie.

ON_pozna_waw - mi nie ma co stawać bo jestem kobieta patałachu, a mojemu facetowi staje zawsze jak mnie widzi. A życzenia dostajesz ode mnie gratis. Na szczęście mogę ci dorzucić następne: obyś dostał trypla, którego nigdy nie wyleczysz. Pasi?

Gość No qrwa
Nelka 🖐️

Gość z oddali
On, Daisy ma e-mail :)

Gość ON_pozna_waw
Jasne że pasi wszystko dla ludzi. Ale Ty z takimi "zasadami do czasu" takie życzenia bliźniemu.... Życze Ci żyj dalej w nieświadomości jaki jest świat do czasu aż facet przyjdzie i powie wiesz bzyknąłem inna. Powodzenia.

Autorze szacunek do siebie samego nakazuje trwać w wierności, skoro związało się węzłem małżeńskim. Tłumaczenia w stylu \'jest ok, ale jesteśmy już ze sobą tydzień i w nasz związek wdarła sie rutyna, dlatego szukam romansu\' pokazuje jedynie twój słaby charakterek i zamiłowanie do hedonistycznego trybu życia, a w małżeństwie oprócz przyjemności są także obowiazki, przede wszystkim przejmujesz odpowiedzialność za osobę z którą jesteś. Nie dziw sie węc tym, którzy Twoje zachowanie potępiają. Pozdrowionka dla wsjech ;).

Gdybym tego nie przeżyła to bym się nie wypowiadała na ten temat Debilu.

Gość malinowa prezerwatywa
ho ho..."debilu" wielka litera..czy to przez szacunek ?? :P

Gość z oddali
ejj :) ...mentalnie siksy z Was ludzie mają różne powody dla których "mają ochotę na romans", mają rownież własne systemy wartości romans niestety nie jest dla ludzi ze słabym charakterkiem i brakiem odpowiedzialności, a On wydaje się mieć sprawę... przemyślaną :) (albo przepracowaną, na jedno wychodzi) ;)

Gość ON_pozna_waw
Nelka dzieciaki w szkole wyzywają się jeszcze od pedałów śmiało dawaj zniosę i to.

malinowa prezerwatywa - trudno mieć szacunek do takiego typka. Dla mnie to samo dno. ON_pozna_waw - sam się zachowujesz jak dzieciak, nawet gorzej niż w szkole. Dzieci w piaskownicy nają więcej rozumu do ciebie.

Gość polecam Panu lekture
Dodam jeszcze tylko ze z romansami zazwyczaj ,zeby nie powiedziec zawsze jest tak :Na poczatku super , bo goraco ,bo swiezo , bo milo ,bo te motylki . Po jakims czasie jednak i tak poczuje sie Pan jakby siedzial po pachy w gownie .Nie polecam .

nalka...a co Ty wiesz o tym "typku" :o krytykowac jest najlatwiej :o

autor niestety jest chuuj posrany a nie carski oficer, ja juz jestem tyle lat zonaty ze chyba juz niedlugo beda rocznice trzycyfrowe i caly czas romansuje z zona, a on, calkowity brak fantazji

Autorze, a co Cię skłoniło do zamieszczenia anonsu towarzyskiego? I co na to Twoja żona? Wie o Twoich zamiarach? Jeśli wie i godzi sie na to, a moze podobnie postępuje, to bawcie się dobrze, ale jeśli nie wie, to ją oszukujesz, a tym samym krzywdzisz i ten uczynek jest beee.

malinowa prezerwatywa - jeśli miało się do czynienia z jednym to reszta jest taka sama. niezależnie od powodów do zdrady - zdradzie mówię NIE.

ja uwazam, ze polowa kobiet piszacych na fotum to glupie cipy, czy Ciebie tez w takim razie powinnam mierzyc ta sama miara ??

Gość polecam Panu lekture
Hmmmm no tak polowa to glupie cipy:O Ale jest jeszcze jedna taka co mianowala sie "okryciem ma meski chuj" :O:O:O

Jaka głupia cipa? Ja na pewno nią nie jestem. Czy to że nie podoba mi się zdrada to jest głupie?

chociaz ksiaze Karol przywiozl z Sant Petesburga ruska Viagre, mocna jak ruska podmoskiewkaja, tylko po zazyciu dwoch sztuk tabletek kutaqsa urywa cisnienie