Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natorea

ALE MA ŁADNY BIUST TA DZIEWCZYNA..!NAPRAWDE WART OCZU KAZDEGO FACETA!

Polecane posty

Gość METODA ssania OLEJUu
a ile masz pod biuscikiem kochana?ale serio pytam/tak z ciekawosci:):)

Gość rowek
;-) idę się wymierzyć bo mnie zaintrygowałyście

Gość nom... tak
ja mam miseczke C a wszyscy mysla ze mam wieksze... ksztalt piersi tez ma duze znaczenie

Gość czubaka
noe pewnie tak moje cycki są szerokie i od sutka do klaty jest raczej mało, więc z przodu wygladaja na większe, a z boku mniejsze

Gość ujuupppal
a ile masz pod biustem czubako?pewno ponad 85 wiec dlatego tak masz.

Gość czubaka
85 a myslałam, że 80, bo 80 stanik mi najlepiej pasuje mierzyłam różne , na oko koło 80-85 i b-c-d , w różnych kombinacjach, 85 b jest troche luxnawy, mimo że obwód by się zgadzał, 85c za duży wszedzie, 80c w sam raz

Gość gość
Kobiece piersi to obiekt fascynacji wielu mężczyzn. Biust od tysięcy lat był obiektem rzeźbiarzy, malarzy; interesował także projektantów mody. Każda z nas wie, że o ładny biust trzeba dbać – ważne jest przede wszystkim nawilżanie skóry na biuście, by zapobiec utracie jędrności skóry. W dzisiejszym świecie każda kobieta dąży do idealnego biustu, ale zabiegi na ciało i biust oraz kremy zostawiamy sobie zwykle na później. Pielęgnacja piersi powinna być regularna, i to od momentu pokwitania. Kobiece piersi narażone są na choroby, dlatego pielęgnacja i okresowe badania piersi są niezmiernie ważne.Ale nie pozwólcie ingerować sklapelem! http://www.perfectbust.pl/aff/przemek921