Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia654

CZY TO NORMALNE ????

Polecane posty

Jestem w ciazy w 6/7 tydzien i od paru dni zauwazylam u siebie sluz raz zołty raz taki rozowiutki czy to normalne czekam na wasze odpowiedzi ponozcie

rozowiotki mowisz? to znaczy ze pojawilo sie malenkie podplamianie. musisz isc koniecznie do ginekologa bo moze to byc cos zlego albo nic. po prosty..ja mialam w pierwszych tyg krwawienie ale bylo oki i obeszlo sie bez tabletek. my kobitki roznie przechodzimy ciaze niemniej jednak trzeba to sprawdzic i mysle ze kazda powie ci to samo co ja. to napewno nie jest normalne.

dzieki za rade bardzo sie martwie a czy miał tak ktos czekam na wasze odpowiedzi

sluchaj a moze to sa dni kiedy powinnas dostac miesiaczki? wowczas tak wlasnie moze byc. niektore kobiety do kilku mieisecy moga miec okres nawet bedac w ciazy

Gość bebe_30
rozowe zabarwienie sluzu wydaje mi sie niepokojacym objawem,bo moze swiadczyc o lekkim krwawieniu. lepiej skonsultuj to ze swoim lekarzem,zebys bylaspokojna.

wiec raczej to nie okres. lepiej idz jutro do ginekologa i zrob usg. tak bedzie najlepiej. zycze zdrowka.

Ja też miałam taki śluz jak opisujesz. Mogłabym go porównać do koloru grejfruta. Ale to było tak do 4-5 miesiąca, a potem się unormowało. Nic żlego mi się nie stało, na dniach rodzę :)

milla_22 tak taki kolor dzieki dziewczyny za rady i milla_22 za dobre slowe ze to nic groznego w sumie sama mysle ze to nic powaznego bo brzuch mnie nie boli jedynie ten sluz

Ja wiem, że śluz różowy i brązowawy to efekt niedoboru progetseronu. Również radzę iść do ginekologa. Pewnie przepisze ci duphaston.