Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila95

Przeciekanie w nocy =

Polecane posty

Gość lila95

Często podczas snu moje podpaski przesiąkają! Poledźcie mi jakieś dobre i nie najdroższe... Plisss...

Gość hmmmmmm....
ja zakladam dwie , jedna na druga z tym ze tan na dole ma skrzydelka. Mnie to ratuje podczas dwoch pierwszych nocy

Gość lila95
thx, tak samo jak moja koleżanka, tylko że ona to na dzień =/

Gość tessst
superdlugie i superchlonne np always z zelem. Choc radzilam sobie takze z bella na noc. Przynajmniej material mieciutki, a nie ta odparzajaca tylek siata..

Gość Zrozpaczona ...
chciałabym doradzić ale mi przecieka nawet w dzień ;/ tampon po 15 minutach O.B. ;/

Gość pomponka
ja też miałam bardzo obfite i bolesne okresy, u mnie jedynym ratunkiem byly tabletki antykoncepcyjne, okresy juz sa duzo mniej bolesne, a tampon starcza mi ca cala noc

Gość tampon i podpaska
razem - powinny dać rade :)

Gość Zrozpaczona ...
Hmmm ja po tabsach to mam teraz dopiero Potop ;// masakra ;/

Gość justaxd
Hej dziewczyny... mam niestety taki sam probelm...na pozątku okresu czyli gdzies tak przez dwa dni mam normalnie potok !! latam do kibla co 1-2 godzine... MASAKRA... a o nocy to lepiej nie gadać... krew wycieka mi z podpaski bokami chociaż zakładam dwie... buuuu :/ ;(;(;( to jest obrzydliwe i straszne...

Ja odruchowo jakos budze sie w nocy i zmieniam tak raz albo nawet dwa razy w nocy.Ja kłade ciemny ręcznik pod tyleczek:))) i ubieram 2 pary majtek czarnych:)) Kiedys miałam taką niekomfortową sytuację, że zalałam materac u rodziny w wakacje:/

Gość gość
na takie niespodzianki mam sporą ilość pieluszek tetrowych , które wykorzystuję w rozmaity sposób z watą i podpaskami. Bielizna i pościel zawsze czysta , a pieluszki wypiorę i służą jak nie na noc to chociażby jako wkładka higieniczna

Gość gość
a może by tak do ginekologa ?jak podpaska nie starcza na godzinę to raczej normalne to nie jest.jak wy funkcjonujecie np. w pracy?bo nie wierzę że wszystkie pracujecie w biurze gdzie można sobie na spokojnie wyjść do kibelka co pół godziny?np. przy taśmie w fabryce nikt by czegoś takiego raczej nie tolerował bo taśma musi iść.