Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wy jak myslicie

Rzucam studia, po dokumenty musze jechac, czy moga przeslac??

Polecane posty

Gość a wy jak myslicie

Rzucam z powodow osobistych, to nie temat o tym.. w kazdym razie dokumentow potrzebuje,a kompletnie nie mam czasu jechac tam i biegac zalatwiac tysiac wpisow do jakiejs obiegowki, tym bardziej, ze na tym kierunku nawet do biblioteki sie nie zapisywalam.. wracajac do tematu, czy musze sie tam fatygowac osobiscie, czy myslicie ze mogliby poczta to przyslac?? moze ktos wie cos na ten temat. DO dziekanatu z rana nie zadzwonie, poniewaz jesli musze jechac to bardzo wczesnie i jeszcze zamkniety bedzie:(

pewnie ci wyślą jesli bedziesz nalegać, ale zanim sie zbiorą w sobie i zbiora wsystkie twoje dokumenty to moze minac \'troche\' czasu

Gość a wy jak myslicie
Dzięki za odpowiedź:)zadzwonie do dziekanatu jutro rano i najwyżej w piątek pojade chociaz to mi bardzo nie na reke,ale trudno takie zycie, zawsze pod gorke

Gość raczej nie wyślą ci
ja rzuciła studia 7 lat temu i do tej pory nie dostałam zadnych dokumentow. tyle ze nawet o nie nie prosilam. a na drugich studiach jak przed obrona zbieralam pieczatki na obiegowke to nawet musialam jechac pol miasta po pieczatke do biblioteki w ktorej nawet karty nie mialam.

Gość nie lubie q
Ja zrezygnowalam rok temu, zeby dostac dokumenty musialam zdac obiegowke. Wczesniej jednak musialam napisac podanie do dziekana o skreslenie z listy i czekan na jego decyzje ktora otrzyamalam po 4 tygodniach!

Ja co prawda nie zrezygnowałam ze studiów.Ale u mnie na uczelni trzeba się osobiście zgłaszać po dokumenty.W dodatku podpisywaliśmy (studenci naszej uczelni) klauzulę,że w razie rezygnacji ze studiów musimy zapłacić określoną kwotę za odbiór dokumentów.Radzę Ci przeczytać regulamin Twoich studiów ,bo na każdej uczelni jest inaczej.

Gość a wy jak myslicie
a czy myslicie ze osobiscie musze, czy moze moj chlopak to pozalatwiac, bo mam daleko, a on tam mieszka

chyba musisz osobiście,bo trzeba jakieś dokumenty podpisać. Zamiast pytac na forum zadzwoń do dziekanatu

Gość vfvbb b
ja tez latałam z obiegówka, bo jesli placilas za studia to nadal mozesz zanie placic jesli nie zrobil oficjalnie tego co trzeba

Gość a wy jak myslicie
nie, nie placilam bo to dzienne byly

Gość vfvbb b
z tymi dokumentami to na bank musisz podpisac, niestety na kazdej uczelni jest inaczej i serio niektore z nich maja takie haczyki w regulaminie u mnie w obecnej szkole za rezygnacje ze studiow placi sie 400zł za odbior dokumentow 100zł, oczywiscie nie twierdze ze u ciebie tak jest ale to taki przyklad, lepiej przejedz sie tam, zalatw to miej z głowy

Gość a wy jak myslicie
Chyba bede musiala pojechac jednak. Ja przeczytalam regulamin, nic nie ma na ten temat, kolezanka odbierala, nie musiala nic płacić, tylko wlasnie obiegowke podbic, ale jesli ja nie korzystalam nawet na te uczelnii z biblioteki, nie chodzilam na zadne wfy itd to wiecie.. nie moge sie cholera do nich dodzwonic

Gość a wie ktoś może
jak jest z płatnymi studiami, czy bardzo ścigają z opłatami?

Gość jjhjh
no ale obiegówke i tak musisz podbic. skad w dziekanacie maja wiedziec ze nie masz nawet karty we biblkiotece?