Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

specjalistka20

Napisz mi...

Polecane posty

- Kocham cię w słońcu. I w blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie, i na koncercie. W bzach i brzozach, i w malinach, i w klonach. I gdy śpisz, i gdy pracujesz skupiona. I gdy jajko roztłukujesz ładnie - nawet wtedy, gdy ci łyżka spadnie. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy i na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielisz. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach. I boso. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą. I wiosną kiedy jaskółka przylata.

kocham ciebie kocham wiatr w twoich wlosach i jeziora w twych oczach gdy bosa stopa w trawie stapasz i kwiaty dlonia swa watla rwiesz, usmiechnieta gdy myslami w chmurach sie blakasz :classic_cool:

Gość Coldi
degeneraci !! sodomici!! :D

Morpheus Ty to jesteś, pewnie cud miód facetem ;) napisz... masz do kogo kierowac te słowa? na codzień? bo nie chce zeby ktoś mnie zaatakował że tak piszesz tuuuu :P

Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć .....jestem jak ten wiatr w twych wlosach, blyskiem, wspomnieniem, moge być gdzie chce i pisac co chce :) bez obaw

i jeszcze uwierzę , że to takie proste... chciałabym uwierzyć a jakos tak mi sie wydaje, ze jak bym ja założyła taki topik, byłby smutno pusty

coldi - kobiety, w niektorych przypadkach :D:D:D mowisz, zes nieuczesana, a ja bawie sie lokami twymi, niczym zdzbla pelzajace przy ziemi tak one przy twoich ramionach mowisz, zes niewyspana, a ja caluje powieki twoje , jak kotary jeziora mieniace skrywaja tajemnych glebi mowisz, zes zla dzisiaj, ja czekam cierpliwie u stop twych wpatrujac sie w cialo, leniwie :classic_cool:

Gość co za złodziejka tematów
tfuuuuuuuuuuuu, mało oryginalna jesteś :P

Morpheus dziękuję za piękne słowa, a jakos mi tak nieświadomie pewnie humorek popraiwłes, to mówisz, żeś wolny jak ptak... hmmm czyli nie musze sie obawiać, że ktoś mnie toporem zadźga ? :P Coldi, przepraszam, oczywiście, że tak może być :)

nie ja nie mam odwagi jestem za mało romantyczna chyba staram się stwarzać pozory takiej z proletariuszki grubo skórnej, realistki nieprzyzwoitej a naprawde? .. . kto całował mak w zbożu, nie zazna niedoli trawa z ziemi wyrwana, pachnie lecz nie boli

kobieto z ludu, ale przeciez do założenia takiego topicu nie trzeba odwagi, tylko tak po prostu spontanicznie się to stało, i już, a jakby nikt nie odpisał to co? nic :P ale dziękuję wszystkim i sama chcę zaraz tu napisac cos fanego, tylko nie mogę znależć mojego zeszytu :( eh. Morpheus napisz coś jeszcze, cos co lubisz najbardziej ;)

A ja Cię proszę o kawałek ciasta nadziewanego przyjaźnią posypanego zaufaniem i zrozumieniem. A ja Cię proszę o szklankę soku z owocu wierności zakrapianego gorącą tęsknotą. A ja Cię poproszę o kubek lodów o smaku porannego szaleństwa romantyzmu i zazdrości. A ja Cię proszę o małą kanapkę z kiełkującym pragnieniem i dojrzałą miłością...... ten lubie najbardziej autora nieznam

mam tylko ten kawalek i nawt nie wim czy jest caly ,jesli nie ... hm ten kawalek mi wystarczy...nie dobrze ? to chyba wlasnie znaczy ze jestes normalna :) bo czujesz..

świetny ;) podoba mi się :) ja chyba tez zeszyt mam u siebie w domu (teraz jestem na stancji) ale niedługo go przytaszczę i wtedy wpiszę cos ładnego, nawet wiem co, ale nie pamiętam dokładnie