Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anula17

Przeprosić mamę - pomocy

Polecane posty

Potrzebuję jakiś ładny wierszyk albo coś so wyrazi jak bardzo mi przykro:( Zawiodłam mamy zaufanieL:(

Gość coś dla Ciebie
na odwagę Jest jedna miłość, która nie liczy na wzajemność, nie szczędzi ofiar, płacze a przebacza, odepchnięta wraca. To miłość macierzyńska, która kiedyś Tobie też będzie dana. A teraz do mamy i przeproś:)

Gość meg.m
a może kup jakiegoś kwiatka, daj mamie buziaka, przeproś i pogadaj....

coś strasznie głupiego... I się wypierałam w żywe oczy, jak głupia... Jezu nawet mi się nie chce o tym pisać

Gość meg.m
taka natura prawdziwych Mam - zawsze wybaczają :)

:( pokaz mamie jak Ci przykro, kup jej czekoladki albo cos co lubi

Gość coś dla Ciebie
wybaczy:) Jestem mamą i nie ma takiej rzeczy, której bym nie wybaczyła córce, chociaż ona pewnie mysli inaczej;)

Gość coś dla Ciebie
a propos, moja córka też ma 17 lat i lubi czasem sklamać, zaprzeczyć w zywe oczy. To boli, ale jest do wybaczenia.

Tak strasznie się w nocy spłakałam:( Nigdy nie chciałam jej tak zawieść, ona mnie przytuliła i powiedziała ze bardzo mnie kocha, ale ja się w zyciu tak podle nie czułam, tak strasznie mi przykro.. Teraz wiem, że trudno będzie mi odbudować jej zaufanie:(

Gość coś dla Ciebie
To prawda, na powtórne zaufanie będziesz musiała teraz pewnie zapracować. Wykonalne - zapewniam:)

Gość mama syna
jestem mamą 17-to letniego syna i powiem Ci, że najlepiej jak przeprosisz własnymi słowami, przyznasz się do błędu i obiecasz, że już nigdy więcej tak nie postąpisz. Szczera rozmowa i obietnica poprawy gwarantuje sukces :) Uszy do góry, będzie oki :))

Tak myślisz?? :(:(:(:(:(:( Tak bardzo bym chciała, żeby było jak dawniej:( Teraz non stop wyję i juz mam dość. Nie chciałam, żeby płakała przeze mnie:(

Gość mama syna
będzie dobrze! Tylko proszę wyciągnij konsekwencje ze swojego postępowania. Myślę, że więcej tak już nie postąpisz.

czasami tak jest ze dziecko krzywdzi rodzica, ale jesli mama cie kocha - a na pewno tak, to predzej czy pozniej zapomni o przykrosciach

Nigdy:( Oiecuję to wam i sobie... Z mama bede sie widziała dopiero wieczorem:( Jak bedzie ok to napisze...

Gość na przykład to
Matki wybaczają szybciej niż myślisz. Też jestem matką Twój szczery żal i chęć poprawy mówi wszystko. :)

Mam nadzieje:( Kocham Was.. dziękuję za słowa otuchy i że jesteście ze mną:)

nabieram pewności siebie, że będzie ok...:) dziękuje za wszystko i papa :*:*:*:*

Anulka dobry z Ciebie dzieciak więc mama na pewno wybaczy, w życiu popełnia sie różne błędy i robi głupstwa, Twoja mama wie o tym, ważne że potrafisz przyznać się do błędu i przeprosić :-) Dobrze bedzie, głowa do góry :-)

Anula, nie ma na ziemi większej miłości nad miłość macierzyńską. Zatem takie pomysły, że Ci mama nie przebaczy, że straciła zaufanie, itp. są na wyrost. Mama zawsze przebacza, zawsze ufa, zawsze wierzy. Głowa do góry