Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

PROSZĘ,PRZECZYTAJCIE TO I PORADŹCIE

Polecane posty

witam.jakis czas temu w pachwinie zrobiła mi się krosta pod skórą.co jakiś czas rośnie,a potem maleje kiedy ją smaruję czymś.poradźcie,czym to smarować żeby ostatecznie wyszła na wierzch?maść ichtiolowa,może coś z antybiotykiem?ile razy dziennie,czy robic opatrunek.dodam,że jest to bardzo nieprzyjemne gdyż to miejsce uciska mi często gumka od majtek :/narazie nie mam co wyciskać bo nie wyjdzie,juz próbowałam i tylko bardziej spuchła....jeszcze jedno pytanie,wiecie może na co jest maść LAICORT?z góry dziękuję za porady,pozdrawiam

Moim zdaniem to wlosek mógł Ci wrosnąć. Weź lupę i sprawdz, czy nie widzisz w środku nic czarnego. Jeśli tak to trzeba igła (wiem, to przykre) go wyciągnąć i wyrwać. Jesli masz krostkę która od dluższego czasu nie schodzi to chyba trzeba szukać przyczyn, a nie tylko ja smarować róznymi specyfikami.... Może trzeba będzie iść do dermatologa?

Gość Ty idz z tym lepiej do lekarza
skad mozesz miec pewnosc, ze to nic powaznego????? A kto Ci lepiej doradzi jak nie lekarz?? Ja bym chyba raczej tego nie wyciskala.

Gość OMGG
jejku mam to samo tylko ze włosek mi sie wrosł po depilacji... tak wrosł ze go nawet nie widac ;/ a krosta schodzi tylko ze powstaje blizna:O eh