Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kees

Co myślicie o tej sukni??

Polecane posty

Gość panczurka
Sukienka London jest piękna, ale wiele dziewczyn mówi, że strasznie niewygodna. Sama ją kiedyś chciałam kupić. Najlepiej przymierz i wtedy się zdecyduj. Ja też mam suknie Pronovias, więc mamy podobne gusta :)

Gość ________*_
suknia ładna, ale welon....masakra

Gość panczurka
Potwierdza się stare łacińskie powiedzenie, że o gustach się nie dyskutuje - jak dla mnie welon piękny :)

Mierzyłam ją i nie było źle, ale wiadomo inaczej w salonie na mierzeniu a inaczej jak trzeba suknie mieć na sobie przez tyle godzin...

Musisz być naprawdę bardzo zgrabna, żebyś dobrze wyglądała w tej sukni. Takie sukienki są zarezerwowane tylko dla szczupłych, wysokich i zgrabnych panien młodych. Ktoś, kto w rzeczywistości wydaje nam się zbyt chudy i radzimy mu przytyć, w tej sukni będzie wyglądać znakomicie.

po co sie rozpisywac od razu o figurze, skoro ja wybrala to pewnie am odpowiednie ksztalty:P i wyglada pieknie, poza tym nie trzeba miec zaraz 1,70 czy 1,80, wystarcza but na obcasie:P

Sukienka jest ladna i w dobrym guscie, choc rzeczywiscie pewnie wyglada lepiej na wysokich i szczuplych, wiec np. ja bym sie w niej nie prezentowala efektownie. :O Welon tez ladny :)

Gość paczka
mnie sie podoba - i suknia , i welon

Bardzo mi miło, że Wam się podoba dziewczyny. Mnie w niej też urzekła prostota formy :) Czekam na dalsze komentarze Pozdrawiam

Gość jojojojjjj
dla mnie jakos nie;/

Gość lila888
jakos nie powaliła mnie na kolana

Gość jak dla mnie to zbyt
"opnidupka" halkowa:-o

Gość anaaaa
ładna ale to suknia dla idealnej figóry wysoka o IDEALNYCH PROPORCJACH pana młoda będzie wyglądał ślicznie,JA MIMO SWOJE SMUKŁEJ SYLWETKI BYM SIĘ NA NIĄ NIE ZDECYDOWAŁA nie sugerujmy się modelką każda z nas jest inna i na kazdej ta kiecka inaczej by wyglądała, najlepiej mierzyć wszysko co się da,wtedy mozna znaleźć model odpowiedni dla nas. Jeżeli wygłądasz dobrze to się nie zastanawiąj skienka jest ok