Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

O.o

Najweższa talia na świecie...

Polecane posty

Gość A co jej sie stało
z piersiami ?/ :O

Gość Kicikicikici
Jakby jej żebra wycięli

Gość saaaaab
obrzydliwe...:O i jakie ma cyce wypchane do gory... jak mozna katowac swoje cialo takimi gorseciskami

Jej talia ma około 38 cm... Babka kolekcjonuje gorsety od wczesnej mlodosci i kocha waskie talie, specjalnie zaciskala gorset by taka osiagnac i taka jej została...

tragedia... zobaczcie na zdjecia z wczesniejszych galerii gdzie sobie zaklada gorset

NAJWĘŻSZA TALIA: Talia Cathie Jung jest wielkości słoika z majonezem. Od 12 lat nosi codziennie gorset, a ostatnio przez 24 godziny na dobę. \"Mam ich chyba ze 100\" mówi królowa gorsetów. Gorsety stały się ogromnie popularne w czasach Wiktoriańskich (w XIX w.), gdy zaczęto je wzmacniać częściami kości wielorybów. Gorsety ściskają talię, a noszone przez dość długi czas mogą całkowicie zmienić jej kształt. Moda na talie jak u osy rozpoczęła się w latach dwudziestych XX w., jednak Cathie mówi, że wielu ludzi nadal ciszy się tą modą. \"Wielu ludzi myśli, że to jest wspaniałe\", mówi. \"Niektórzy natomiast uważają, że to jest śmieszne, może są zazdrośni, bo mają nadwagę\". Cathie mówi, że jest wąska talia nie powodowała żadnych problemów zdrowotnych.

przeciez ona ma wszystkie organy zmiazdzone przez ten gorset

No własnie - popatrzcie na galerię 35 jak stoi bokiem jej całe wnętrznośc przesunęły sie na dół - ma nieproporcjonalny brzuch do eszty ciała - fatalna - tfujjj :o

:O kurde, ja mam takię jakos niżej chyba. Jej się zaczyna to chude już pod cyckami, tak jakby miała zmiażdżone żebra, a brzuchol na dole ma właśnie wywalony :( makabra :O

Gość gojaaa.
Cos mi sie wydaje, ze babka jest chora psychicznie.

na pewno ma jakies zboczenie na tym punkcie. przeciez bez gorsetu jej talia musi wygladac okropnie....

Gość taka edna
ciekawe czy dzieci miala bo jak tu zajsc w ciaze z gorsetem zacisnietym jak tylko sznurki pozwola:D:D

Gość gojaaa.
wyglada jak litera X :D