Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

O.o

Najweższa talia na świecie...

Polecane posty

Gość asiuta18
dawaj jeszcze coś z takich nawaleńców :-D

Gość Palalina
może to było łade...100 lat temu (albo jeszcze wcześniej) ale teraz to jest obleśne

Gość GDYBY TO MNIE ŚCIŚNIĘTO
GORSETEM to osiągnęłabym minimum 52 cm w talii-dalej bym już nie zniosła, w rzeczywistości mam równe 60-62 ale bez odchudzania, żadnych ćwiczeń i w ogóle.. jem normalnie i mam płaski brzuch

moim zdanim to głupota kopiować kanony urody sprzed 100 - 200 lat to co sie miedys podobało teraz jest nie do przyjącia; np. kiedyś kobiety goliły sobie brwi i włosy na przodzie, żeby pokazac \"piękne\" wysokie czoła, no comments.... albo wpiszcie sobie w google Joscelyn Wildenstein, ta to ma dopiero z deklem :O

Gość balaskowa
Chryste panie!!! Jak to zobaczyłam to się przestraszyłam i dostałam mdłości jednocześnie. Co to za popieprzona suka!! Wygląda jak kosmita. W ogóle w dawnych czasach te baby miały nasrane w głowuie.Nakładały te p o j e b a n e gorsety,bo moda tak kazała, k u r w a Przecież to jest obrzydliwe! Facetom na pewno się nie podoba. I wcale nikt jej nie zazdrości tylko wspołczuje głupoty.

\"Facetom na pewno się nie podoba\" kiedy czytam wypowiedzi facetów to ich kryterium jest to aby dziewczyna posiadałam wcięcie w talii,jak mawiały nasze babki jak chcesz być piekna to cierp,dlatego ona robi z siebie takie straszydło.

Gość Zeniu.
FOTOMONTAZ !

Gość ona jest nienrmalna

Gość a wtrace sie
wyglada jak karykatura:/ moglaby w cyrku wystepowac. i nie sadze aby ludzie jej zazdroscili, bardziej patrza pewnie z politywaniem na nia