Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lato idzie...

Sama sobie piekło zafundowałam

Polecane posty

Gość lato idzie...

Na początku imponowało mi jego ciało, jego zacięcie do sportu, poprostu marzenie. Ja te byłam szczupła więc do niego idealnie pasowałam...Tylko po paru latach mi zwolnił metabolizm żeby być szczupła musze harować na siłowni biegać itp, dla niego to normalka on na wszystko ma siły, ja już nie bardzo....wiem, że jak przytyje to mnie zostawi...ale mam to na własne życzenie :/

Gość madchen zakochana
ze co? czy ja dobrze rozumiem? jesli nie bedziesz z nim biegac, cwiczyc, itp to on cie zostawi? to zalezy mu tylko na twoim ciele? kurde tylko pogratulowac

Gość lato idzie...
powiedz ale skoro ona do mnie uprawia sport, to ma takie same wymagania do mnie :/, zawsze chwaliłam go za ciało bo dużo robił by takie mieć, ja nie musiałam wiele :/

Gość lato idzie...
on miało być ...

Gość bez_majtkuuuff
ale masz nawalone w garze :|

Gość madchen zakochana
to co ty za chlopa masz?

Gość pewnie jej powiedział
ale on miał takie fajne ciało więc dla ciała zmarnowała perspektywy i uczucia. Trzeba było brać emeryta

Gość tańcowały 2 pustaki
wysportowane jak cholera :)

Gość lato idzie...
ulzylo wam ? czlowiek robi bledy w mlodosci a konsekwencje sa teraz.....

Gość ludzie czytajcie dokladnie
madchen zakochana - czy ty umiesz czytac? Chlop winny, a ona nie?Przeczytaj jeszcze raz pierwsze zdanie

Gość madchen zakochana
wez sie odpierdol ode mnie! naopisalam tak bo wywnioskowalam ze on jej teraz ''stawia warunki''! wiem ze to jje imponowalo i ze chciala byc taka sama i miec takie samo cialo i wogole, ale teraz nie daje rady i o to mi chodzi! ze boi sie ze chlopak ja zostawi i chcialam tego chlopaka skrytykowac!

Gość błędy młodości
lecenie wyłącznie na ciało, chciałaś powiedzieć :classic_cool: trzeba było mieć jakieś kryteria co do charakteru to nie było by takich problemów. Fajny człowiek zwykle zostaje fajny, a ciało i tak się zużywa

droga autorko takie są konsekwencje skupiania się wyłącznie na fizyczności :O

Gość lato idzie...
a wy nie ? teraz dla kobiet liczy się ładna buźka faceta.... pasowaliśmy do siebie, ale teraz zaczynam odstawać...

Gość madchen zakochana
poza tym jesli wiesz ze on taki jest i ze sie boisz ze cie zostawi, to co cie przy nim trzyma? na pewno go kochasz( tak mysle) ale nie warto byc z kims takim jesli dla niego liczy sie tylko cialo i nic wiecej

Gość madchen zakochana
a co ty dziewczyno myslalas'? ze bedziesz zawsze piekna, doskonala i bez zadnych zmarszczek? boshe dziewczyno ile ty masz lat? 15?

Gość błędy młodości
nie my nie! Ja nie mam gustu co do kobiet i ładne wydaje mi się 6/10 ale i tak żeby mnie do kogoś naprawdę ciągnęło musi mi pasować charakter. W życiu bym się nie wpakował w związek z "ciałem"

Gość madchen zakochana
to dla ciebie tylko jego geba odpowiadala? wiazalas sie z nim bo byl ladny?:/ boshe patrzysz i nie grzmisz;/ widac ze zalezy tobie tylko na jego wygladzie wiec moze on taki sam jest wiec ja sie nie dziwie ze masz pewne obawy, i dobrze ci tak

Gość madchen zakochana
widac ludzie dobieraja sie pod wzgledem mozgu, czy sie go ma czy nie..

Gość lato idzie...
on buzie mial niwyjsciowa powiem ci , ale cialo mial fajne .............teraz jest taka molda ze facet ma miec fajna buzke...widze na ulicy jacy faceci sie podobaja, moj by nigdy sie do nich nie zaliczyl...Wiec bedzie wiecej dziewczyn z takimi problemami.

Gość madchen zakochana
no teraz to dowalilas do pieca! dziewczyno czyli tylko buzia sie liczy? koles moze byc bez mozgu albo wogole go nie uzywacmi miec piekna twarz to juz jest boski i wogole? oceniasz chlopaka wedlug siebie wiec sie nie dziw ze po jakims czasie mozezs mu sie znudzic

Gość madchen zakochana
i o jakiej modzie ty do mnie rozmawiasz?! pierwszy raz slysze, czyli jak ktos ma twarz niebardzo to co wtedy? ma sie powiesic?

Gość lato idzie...
czyli powiesz mi ze kobiety teraz patzra tylko na charakter ??? nie rozsmieszaj mnie...robia to co ja...a ze beda zalowac to juz inna sprawa

zdaje się ze ta dyskusja nie ma sensu bo do autorki niewiele dociera :O no chyba że działa tu jakiś podszywacz

to ci cos powiem: moj facet kolarz, ja kiedys biegalam --> wtedy sie poznalismy. bylam szczupla, wysportowana, podobalam mu sie i dlatego jestesmy razem bo to ja o niego zabiehgalam. dwa lata pozniej zaczely sie moje problemy hormonalne i przytylam o jakies 8 kg, biegam czasami dla siebie. mimo ze mam kondycje nie wygladam juz tak fajjnie jak kiedys. a on teraz mowi do mnie paczus i mowi ze jestem tak samo piekna jak kiedys, wiec..... pogratulowac podejscia Twojego faceta do kobiet:O egoista.

Gość madchen zakochana
canberra, nie moge sie powstrzymac od smiecu:D hehe:D masz racje :) a ty lato idzie nie powiedzialam ze dziewczyny patrza tylko na charakter, ale gdyby kazda miala do wyboru pieknego wypicowanego faceta ale wogole niemyslacego, a ladnego, przecietnego ale inteligentnego, zazadnego mezczyzne - zgadnij ktorego kazda kobieta wybralaby !

Gość madchen zakochana
trombocycik, masz racje:) i tylko pozazrdoscic takiego fajnego faceta:) widac ze cialo nie zawsze odrgywa glowna role:) sa inne wazniejsze rzeczy:) ale dla autorki topicu tylko wyglad jest wazny..