Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lato idzie...

Sama sobie piekło zafundowałam

Polecane posty

Gość madchen zakochana
kurde ja w domku siedze bo mam wakacje juz i mi sie troche nudzi:P a to gdzie wy pracujecie ze normalnie mozecie sobie pisac?:)pytam powaznie:)

Gość madchen zakochana
dziewczyny, widze ze niektore z was pod tym co piszecie macie napisane takimi malymi literkami cos, i jak ja moge sobie takie cudo zrobic?:D

Gość lato idzie...
pwoiem wam tylko, tyle ze wy tez kiedys zrobicie blad... bo nikt nie jest idealny... kopac lezacego jest idealnie............ Tak na marginesie jestem facetem, topic to prowokacja ktory idealnie pokazuje babska zawisc wzgledem siebie.... Podobny topic na meskim forum spotkal by sie z pocieszeniem i radami....:) Milego dnia zawistne kobietki. Teraz juz wiem dlaczego u mnie w firmie tylko faceci awansuja....

to jest stopka:) jak piszesz jakis temat to nad pseudonimem masz PREFERENCJE tam wchodzisz mozesz zrobic sobie czarny nick. .. taki oryinalnyy :) no i tam masz tresc stopki :P i wpisujesz, np \" MOJ CHLOPAK RZUCI MNIE JAK PRZYTYJE ... rozumiesz ?? :P

pracuję w biurze, mam własny komp i nikt mi siętu nie wcina :D a co do tzw. stopki tylko kiedy zarezerwujesz (zaczernisz) swój nick masz taką możliwość

jeśli jesteś facetem to chyba nieco tępym jednak :O zamiast się cieszyć ze kobiety kochają was nie tylko za dupę (jak wy często nas) to jeszcze marudzi :O

Gość madchen zakochana
tak jasne lato idzie myslisz ze ktos ci teraz uwierzy? zrobilo sie glupio wiec trzeba jakos wybrnac? zalosna jestes

Hehehe ojj dalysmy sie nabrac:P Po pierwsze kiedy kobitka mi pisze ze sie boi ze facet ja rzuci ze przytyje i ze tak bedzie na pewno, no to kurka ... haha albo facet ma mozg wielkosci orzeszka albo ona nie? zreszta ... nie bardzo chce mi sie wierzyc :P:P haha glupio teraz ze taki glupi topik zostal zalozony to sie ludzie podaja za kogod innego :D

Gość madchen zakochana
a jak mozna miec czarnego nicka?

Gość madchen zakochana
nie wiem moze juz mi wyszlo moze nie':D

to dziwne jakby ktoś już tego nicka używał to nie mogłabyś się nim posłużyć

kurde no nie moge sie powstrzymac, kafeteria jak napis wyzej glosi jest to forum dla kobiet wiec po jakiego chuja waclawa facet sie tutaj pojawil? moze ty potrzebujesz czegos? moze ci czegos brak?

Ja też w pracy mam swój komputer, a teraz jest najgorszy czas, walcze z ziewaniem więc czytam i pisze. Pozdro dla Wszystkich

Zapewne poszedl na meskie forum i teraz rozmawiaja o tym jacy to oni sa solidarni itp :P:P Madchen to gdzie ty mieszkasz ze taka h***wa pogoda ? :D