Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka jest

Dziewczyna ze wsi

Polecane posty

Gość jaka jest

Taka jak wieś:) a wsie są bardzoo żróznicowane:) wiele z nich jets wsią, ale ludzie żyją i są jak na stardardzie miejskim, wawksim;) mają jeepy, domy, są łądnie, modnie ubrani, są na czasie z książkami, edukacją itp:)

Gość co za glupie pytanie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no moja wioska nie jest taka zla... 3km do miasta... z jednej strony do mu mam strusie z drugiej konie... 5 domow na krzyz.. 800m do jeziora... i 1,5 do miejscowosci wypoczynkowych.. w zyciu bym tego nie zamienil na mieszkanie w bloku... ;]

Gość agcata
ja mieszkam w miescie a to miejsce wyglada jak wies. wies kolo miasta wyglada lepiej od mojego osiedla! :D

a ja mysle ze sa lepsze bo patrza czesciej na to jakim czlowiek jest a nie na to co posiada...

Gość i ślubu nie będzie
a ja bym nigdy nie zamieniła swojego miasta na wieś :-)

Gość to byś sie pomylił
na wsi nie toleruje sie gołodupców tam dopiero sie liczy stan posiadania !!! tzn możesz nic nie mieć ale nie bedziesz sie wtedy liczył boś bidny :)

widze np. po mojej siostrze wybrala mezczyzne na ktorego inne by nie zwrocily uwagi... z reszta sam jej dorodzilem zeby sie go 3mala.. i kiedy wkroczyla w jego zycie... zmienilo mu sie o 180 stopni i on to widzi... uczynila go kims lepszym jedna z rzeczy ktore chce mezczyzna od kobiety...

Gość i ślubu nie będzie
bo to kobieta tak naprawdę wszystkim steruje ;-)

no tak ale kobiety z miasta przewaznie licza na gotowe.. poszukiwania ograniczaja do facetow ktorzy reprezentuja jakis statut w spoleczenstwie...

Gość i ślubu nie będzie
to troche nie tak... po prostu wybiera się kogoś "na swoim poziomie" a nie biedniejszego. Jest pęd za kasą, ludzie są wyrachowani i dlatego strach wiązać się z biedniejszym bo nie wiadomo czego chce.

no co jak co ale nie zgodze sie z tym.. przewaznie kobieta chce mezczyzne z samochodem.. mieszkaniem cos czego same nie posiadaja...

Gość Nowa w miescie prawdziwa
ja nie widze roznicy miedzy ludzmi ze wsi i z miasta. moze kiedys bylo widac roznice ale dzisiaj one sie juz zatarly

Gość i ślubu nie będzie
Mówisz o dziewczynach :-) a nie o kobietach :-) Panienki rzeczywiście często latają za BMW i mieszkaniem na nowym osiedlu. To co innego.

druga siostra np wybrala faceta bo chyba byl tak samo pedantyczny jak ona... wszystko dopiete na ostatni guzik.. czlowiek uczyl sie w szkole wojskowej nie wiedzial co to samochod.. a jak go zagonila to nawet i studia zrobil mgr. prawo jazdy.. ma teraz dobry samochod.. dom i mieszkanie w miescie..

Gość i ślubu nie będzie
Ja poznając kogoś wlasnie ze wsi często slyszalam na pierwszej randce "a masz mieszkanie?" ... "a mieszkasz sama?" że akurat mam mieszkanie musialam klamać,że mieszkam z rodzicami, nie mam kasy i wiedzie mi się źle :-)

Gość i ślubu nie będzie
zazwyczaj tracili zainteresowanie :-) Tylko ten jeden został :-)

a widzisz to jednak jakis sie trafil... i co jest az taki zly ? ze slubu nie bedzie ? :) hehe ja od kobiet a kobiety z miasta pierwsze co pytaj to wlasnie o takie materialne rzeczy...

Gość i ślubu nie będzie
Może zły nie jest ... :-) Po prostu my kobiety oczekujemy,że zawsze będzie tak pięknie jak na początku a tutaj przyszła monotonia życia i nie jest jak było. To akurat nie ma nic wspólnego z pochodzeniem.

ciekawe czemu tylko kobiety by chcialy taka sielanke... caly czas... mezczyznza nawet na to nie liczy.. a duzo z nich zaczyna pic bo kobiety im marudza ze to nie to czego chcialy... ale mam rodzinke tez na wsi... i sa szczesliwi juz kupe lat..

Gość i ślubu nie będzie
Mój akurat pił od początku :-)

ja tam zbytnio nie lubie pic.. ale przewaznie po slubie facet szuka sobie zajecia... lowienie ryb czy cos.. zeby zabic monotonie... wyrwac sie z domu...

Gość i ślubu nie będzie
wyrwać się z domu? Tak źle mu z kobietą? :-)

Gość i ślubu nie będzie
oho, Panią ze wsi zabolało :-)