Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama-to-be

Pieluszki TESCO

Polecane posty

Niedlugo zostane mamusia i wyslalm tesciowa po Pampresy, opisalam wszystko cudnie pieknie a ona wroociala z gigant paczka (80szt) pieluszek TESCO - dla niej Pampers to poprostu ogoolna nazwa dla pieluszek jednorazowych, buuuu :( Czy ktooras ma jakies doswiadczenie z tymi pieluszkami (rozmiar 2 MINI, 2-5kg, opakowanie zoolto fioletowe) i moglaby sie podzielic ze mna. Czy powinnam moze dolupic tradycyjne Pampersiaki, nie wiem jakos nie jestem ufna wobec produktoow linii Tesco.... Dzieki za wypowiedzi!

Jak sie maly urodzil to tylko pampersy i w ostatecznosci dada z biedronki(tez sa niezle a cena porownywalna z pamperami orinal) Teraz uzywamy Pampersow na wyjscie a np. w domu(wiem ze czesciej zmienie pieluszke:) uzywamy wlasnie albo tych z tesco albo sa takie w biedronce duza paka za ok 25zl.I jest ok!

Gość ja używałam pieluszek Tesco
i byłam bardzo zadowolona :)

Ja jak jestem w tesko to też kupuje te pieluchy . Jestem z nich zadowolona praktycznie takie same jak oryginalne pampersy . Najczęściej kupuje pieluchy z lidla te w małych paczkach są bardzo dobre .

Może to zabrzmi dziwnie, ale pieluszki z Rossmanna, Pampersy i Happy odparzały mojego Smoka. Jedyne, które były ok ( bo wychodzimy już z kieratu pieluszysk, teraz tylko na noc :D ) to właśnie te \"bezimienne\" pieluszki z Tesco czy carrefourra. Zawsze na tych niemarkowych produktach sprawdzam kto wyprodukował daną rzecz. I z moich obserwacji wynika, że jedna firma robi pieluszki i dla Tesco, Biedronki i właśnie Carrefoura... Ja polecam z czystym sumieniem...