Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brick26

skonczyc zwiazek bo ona wspomina o slubie??

Polecane posty

Gość yummmmmi
faceci to dupki. niezaleznie od wieku

Gość ggffdd
mój byly ma prawie 30 i też niezły debil, a na początku znajomości wydawal sie taki dojrzaly i miły, a potem sie okazał strasznym tchorzem. boi sie stalego związku i najlepiej czuje sie sam. co najlepsze to dzieci chce mieć oczywiscie, ale z kobietą (matką swojego przyszlego dziecka) mieszkać nie chce. dramat normalnie :o poza tym sam mi się gówniarz pchal do domu, żeby poznać moich rodziców i robić jakieś cyrki, typu mnie do jego starych zawozić. nie wiem po co było to wszystko. po prostu skonczony debil i tyle :)

Zatem, brick26, mozesz być pewny, ze kobieta z ktora jestes predzej czy pozniej Cie zostawi. Nie bedzie czekala, az wydoroslejesz i dojrzejesz, po prostu odejdzie. Moj znajomy byl z kobieta osiem lat i to ona nie byla pewna, czy kocha. W koncu chlopak znalazl inna i jest szczesliwym malzonkiem. Chlopie, wydoroslej i nie lam zycia osobie, z ktora jestes. Nie odbieraj jej szansy na potencjalna, inna milosc i szczescie.

A, i jeszcze jedno. Oczekujesz, ze tylko Twoja kobieta bedzie dbala o eksytacje w Waszym zwiazku? Chcesz uniesien, sam o nie zadbaj. Moze Twojej kobiecie rowniez czeos brakuje? Pytales ja o to?

Gość malinka077
Jak by od niego odeszła może w końcu by zrozumiał, że ją kocha :) jesli tak jest oczywiście...

ja mysle ze powinienes z nia porozmawiac - jesli nie czujesz ze nie mozesz zyc bez tej kobiety nie zen sie, bo zespujesz sobie zycie i jej rowniez.. ja chyba wolalabym byc zostawiona na lodzie niz zyc u boku kochanego ktory nie jest mi do konca oddany.. nie krakam ale.. jesli miala miejsce ta sytuacja to moze sie powtorzyc, co bedzie jak sie pobierzecie i spotkasz np ta jedyna ? zdrada albo gorzej romans... czasem lepiej pocierpiec chwile niz przez reszte zycia jesli naprawde bys ja kochal nie mial bys takich problemow tak mysle

Gość brick jestes marnym ogryzkiem
podłym ch.u.j.kiem i dnem. Tchórzem. ZOstaw swoja dizewczynę i wtedy oddawaj sie baletom na czyste konto. A nie za placemi podły śmieciu

Gość brick jestes marnym ogryzkiem
miało byc za plecami aż mną zatrzęsło

ggffdd, przykro mi, ze spotkałaś niewłaściwego faceta, który Cię skrzywdził. na prawdę. jednak jeśli chcesz komuś ublizać - ubliżej jemu - ja nie czuję się winny Twojego cierpienia Grafomanka - ja też postanowilem, ze jesli w ciągu roku wszelkie watpliwosci nie znikną, odejde, zebu ona mogła znależć kogoś, z kim założy rodzinę (ma 25lat, więc nie jest to dla niej \"ostatni dzwonek\"), Ewa wie o tym. Ona zresztą sama tez ma watpliwosci - tylko, ze ja jej nie mowie: \"masz atpliwosci to odejdz\", nie mowie jej tez: \"nie chce tracic z tobą czasu, jesli mamy nie byc razem\"... a co do ekscytacji - nie oczekuję, że ona będzie o to dbać. po prosu stwierdzam, ze nigdy w tym zwiazku nie bylo tej iskry. byla milosc, cieplo, wsparcie, opieka i troska. brick jestes marnym ogryzkiem - jakim baletom?? wyjasnij proszę jak przestaniesz się trzasc... martik - mysle prawie dokadnie to co Ty... realnie i rozsadnie - jesli Tobie wszystko sprowadza się \"ruchanka\" to masz problem yummmmmi - niepotrzebna generalizacja