Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam

Co byscie powiedzialy na coś takiego ???

Polecane posty

Gość tak sie pytam

Facet niby wierny, przytula, mowi ze kocha a jednak... Zaczepia inne kobiety, a to na czacie, a to w jakichs komunikatorach np. na gronie wiem, bo go niestety sprawdzilam, najlepsze ze z jedna wymienil sie na numery telefonu :O albo z innymi na gg klocilam sie z nim o to wielokrotnie on twierdzi ze nic zlego nie robi, po prostu rozmawia i jest mily... wlasciwie to jest takim powiernikiem :O wk...mnie to zwlaszcza ze widzialam kilka smsow i wiadomosci na gronie :O np. ''caluje cie goraco:) '' przytulam namietnie :) nie dekoncenruj mnie :) '' i jeszcze tez pieprzony usmieszek :O kur... mać - 3 lata razem !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wędka
ja bym chyba podziekowała za współpracę nic z tego dobrego nie bedzie

Gość tak sie pytam
dziekuje za spostrzezenie 🖐️ ktos jeszcze? moze kilka slow otuchy? :O

Gość no kochana
nie chcę Ciebie martwić, ale mój robił to samo (po 6 latach razem) twierdził, że ckliwe smsy dostaje, bo był miły dla dziewczyn mmsy też i smsy typu "tęsknię, nie wiem za czym, ale tęsknię" i profile miał (bez zdjęć, ale mial) na portalach randkowych i też niby nie widział w tym nic złego aż ja zorientowałam się, że mnie zdradza ale... do ostatniej chwili twierdził, że nie i że sobie to wszystko uroiłam, bo jestem histeryczka to już nie jestesmy razem

Gość tak sie pytam
:(

Gość kraj23
widocznie to nie dla ciebie ty jak podekrzewam potrzebuijesz stalego oparcie wiec moze nastrasz go troszke , jezeli chcesz aby byl z toba a jak nie to wynocha ......

Gość kreweciatko
Podpisuje sie pod Wedka. Jezeli juz taki jest po 3 latach strach pomyslec co bedzie za 10 czy nawet chociazby 5. Powodzenia!

Gość tak sie pytam
ale o jaką zdrade ci chodzi? w realu? smutne to co piszesz :( a ja tak kocham :(

Gość kraj23
sa ludzi stalio lojalni odpowiedzialni a sa tez tacy co lubie cisglych bodzcow ...a ion jaki jest?????

Gość tak sie pytam
boli mnie to bardzo, niby nie zdrada, a jednak tak sie czuje :( dostaje juz swira na tym punkcie :(

Gość tak sie pytam
no wydaje sie odpowiedzialny...ale co z tego? przykro mi jak do innych robi te swoje usmieszki, moze to tylko zarty, moze zabawa, ale mi jest przykro wiele razy mu o tym mowilam, on twierdzi ze nie robi nic zlego, a najlepsze jest ze klamie :( mowi np. ze ktos nie dzwonil po czym sprawdza (swoją drogą tez nie fair) a tu byly polaczenia odebrane :(

Gość kraj23
a mi sie jednak wydaje ze on leczy swoje kompleksy....a moze wez sie w garsc i moze go troszke uwiedz ???

Gość kraj23
powiodz mu ze wiesz ze cie klamie i ze raczej nie zabardzo ci to na reke byc z klamca ......

Gość tak sie pytam
no ale jakie kompleksy? i jak on moze je leczyc przez internet? nie widzac kogos wlasnie chyba sobie zdalam sprawe jak mi z tym ciezko :( to tak jakbym byla zoną i widziala ze on idzie do kochanki :( bo wiem, ze jak wychodzi ode mnie, wchodzi na internet, do tamtych...:(

Gość tak sie pytam
tylko jakos nie bardzo mam argument, bo ja tez klamie :( bez pozwolenia wchodze na jego gg, poczte, telefon :( cos przeczytam, robie awanture, klocimy sie o to dlugo, potem mu to wypominam :(

Gość kraj23
w jaki sposob go klamiesz?????

Moj nie robi tego coTwoj facet ale np. chetnie sobie czasem zerknie na przechodzaca laske, nie klocilabym sie o to, jezeli to by byla fajna dziewczyna no ale on na kazda sie patrzy. Ja czasami udaje, ze tego nie widze i zawsze sobie wtedy zawiesze wzrok na jakims fajnym chlopaku. Dziala. Zrob tak jak on, zaloz konto np. na fotce, pogadaj z kims na gg, wymien nr tel.Co Ci szkodzi sprobowac?Zobaczy wtedy jak to milo.

Gość kraj23
przewaznie czlowiek leczy swoje kompleksy idac wlasnie na gg i opowiadajac jaki to on nie jest wspaniały i wierny i mowi o tym a potem np. co powiesz na kawke ?? i takie tam /... ale zaznaczam to jest tylkko i wylacznie moje zdanie

Gość kraj23
10 puntow:)))))) brawo.....

Gość centy4
OJ KIEPSKO TO WIDZE KIEPSKO ;/;/

Gość tak sie pytam
ale on sie o tym nie dowie, na moje gg nie wchodzi, tel. nie czyta gdybysmy mieszkali razem bylaby inna sytuacja, wtedy moglby zobaczyc a tak? :O

Gość kraj23
hmmm....to moze wez sprobuj napisac do niego z innego gg i dowiedziec sie czy cie zdradza czy nie ... postaraj sie umowic na spotjkanie:)

też tak miałam, identyczne zachowania mojego faceta, ale zmienił się po tym jak zmarł mu ojciec a ja chciałam go zostawić bo już miałam dosyć, jednak zostałam i choć teraz on już nie zachowuje się tak jak Ty to opisujesz to i tak żałuję że wtedy nie odeszłam.

Gość kraj23
zawsze teraz mozesz odejsc skoro ci nie jest dobrze