Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocpomoc

Opinia na koniec praktyk

Polecane posty

Gość pomocpomoc

Czy ktoś może wie co się pisze? JAk mniej więcej ująć to ,że student dobrze uczył dzieci, miał dobry kontakt, wykazał się czymś... Chodzi o praktyki w szkole, jako nauczyciel informatyki.

Gość pomocpomoc
jestem nauczycielem i muszę wystawić opinię studentowi, który praktykował naukę informatyki.

Hmm no to może tak: Student przygotowany był do każdej lekcji wzorowo (dobrze, niewystarczająco, itp), miał dobry kontakt z uczniami, realizował cele lekcji, wykazywał się inicjatywą. Głównymi rzeczami jakie musisz zawrzeć w ocenie to: czy był przygotowany (miał konspekty itd, chociaż nie wiem jak to jest na informatyce), jaki miał kontakt z uczniami, jaka była atmosfera na lekcji, czy cele lekcji zostały spełnione, czy uczniowie mieli problemy ze zrozumieniem jego poleceń, czy też dawał jasne polecenia. Tak prawdę mówiąc to i tak chyba nikt nie czyta tej oceny, możesz coś pościemniać. I tak najważniejszy jest stopień ;) Powodzenia

Gość pomocpomoc
Kicikicic dziękuję Ci bardzo:) właśnie o to mi chodziło, co tam w tej opinii zawrzeć Pozdraiwam!:)

czesto stosowanym wyrażeniem jest też, że: \"student stosował wiele technik aktywizujących ucznia\", \"na bieżąca sporządzał konspekty zajęć i uzupełniał dokumentację (dzienniki itd)\"