Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28TC

Pomóżcie! Co myślicie o takich imionach dla dziewczynki.....

Polecane posty

Gość 28TC

które wybrać? a raczej na które z tej listy Wy byście się zdecydowały..... Ida Iga Inga Lena Larysa Łucja Nadia Nina Pola Jak widzicie trochę tych imion jest, bo to na razie pierwsza wstępna lista co nam się podoba... więc na tym etapie proszę was o radę!

uwielbiam takie topiki ;-) do Igi mam sentyment, bo tak ma na imię moja psina, którą ubóstwiam :-) Inga to moja była (na szczęście ;-) ) szefowa... chyba nie muszę więcej tłumaczyc ;-) a tak na serio wybrałabym Nadię :-) tylko uwaga - uwielbiam oryginalne imiona :-) dlatego stawiam na Nadię :-)

Jak dla mnie wszystkie są sliczne:) Może oprócz Larysy, bo to jakoś mi się nie podoba.Myślę jednak,że wybrałabym Polę:)

Gość 28TC
no cóż takie forum więc chcemy się poradzić..... ja też lubię imiona jakby to określić... nienajpopularniejsze

Gość fantik
mam mamę LArysę :o ona jest ze wschodu :o nazwij dziecko po polsku

Gość już za późno
może Laura? :) na pewno nie nadia i larysa - jak ukraińskie tirówki, tak się kojarzy. Pola jest ładne z tych, ale laura ładniejsze;)

Gość 28TC
Laury na liście nie ma ;)

Ida, Iga, Inga- straszne, ale to kwestia gustu.:D Lena- przepiękne imię. Chciałabym się tak nazywać. Cudne, dziewczęce. Larysa- udziwnione, zbyt oryginalne, kojarzy mi się z jakąś telenowelą. Łucja- nie podoba mi się Nadia- na kafe wmówiono nam, że to imię pasuje do prostytutki i teraz mam mieszane imiona. Kojarzy mi się z rosyjskim imieniem Nadieżda. Nina- podoba mi się, ale jako samodzielne imię, a nie skrót od Janiny. Pola- kojarzy mi się z polem.:(

Gość bebe_30
Z tych wszystkich imion najbardziej podoba mi sie Iga. Moja znajoma ma 7 letnia corke o tym imieniu, niezwykle energiczna, radosna,"przylepka",i wrazliwa. urocze dziecko. Polecam takze imie Lena lub milena-podobaja mi sie,i nie znam nikogo o takim imieniu.

Gość zdecydowaniee...
LENA!!!!!!!!!!

Gość mazrrrrrrrrzemka1246
mi podoba sie Nadia

Gość Gabrielaaaaa

Gość pilne 111
iga i lena brzmia fajnie

Gość pilne 111
moze maja albo nikola

Gość 28TC
Nikola :( :/

Gość już za późno
właśnie dlatego Laura jest ładne - na szczęście jeszcze nie stało się popularne jak Julki, Niny, Leny, Emilki itd

Gość 28TC
Niny i Lenki popularne? jak narazie nie w moim otoczeniu na szczęście... u mnie szaleją Julki Wiktorie, Weroniki i Zuzie naszczęście jakoś nie wiem dlaczego na tym forum za popularne jest uznawane imię Nikola (jak dla mnie brzydkie) bo jakoś nie znam małej dziewczynki o tym imieniu.

Gość ojjjjjjjjj
a krotkie imiona podobaja ci sie tak po prostu czy nazwisko masz bardzo dlugie. wiekszosc tych imion brzmi jak obcieta wersja innego

Gość 28TC
Podobają mi się krótkie, nazwisko też jest dość krótkie a te imiona ładnie z nim współgrają...

Gość już za późno
u mojego brata w podstawówce - w jednej klasie - chyba 3 niny i 2 leny na stówę. nie wiem jak to wygląda w innych. w parkach - co jedna to nina, lena, nikola (wrr ohydne), anndżelika itp.. wiktorie i weroniki to samo.. nie mówiąc o zuziach (jak mój pies;) )

to ja kolejny głos oddaję na Nadię :-) a tak w ogóle to który to tc? :-) albo inaczej - kiedy wyznaczony termin porodu? :-)

Gość 28TC
TC28 jak w nicku

Pola ladnie;) nadia chyba juz zbyt popularne imie:)moze dlatego ze moja kuzynka nazwala tak swoja core:P ale to tylo moje zdanie:) duzo szczescia zycze:)

Gość Psotka-Smieszka
A dlaczego nie Urszulka, Malgosia,Martusia, Ewa, Jadzia???????? Te sa teraz super orginalne (jeszcze na razie)

Gość Zdecydowanie.
Łucja :)