Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akakakakakakakaka

czy dostanę zaświadczenie o ukończonych studiach jeśli się jeszcze obroniłam???

Polecane posty

Gość akakakakakakakaka

chcę jutro zarejestrowac sie w urzedzie pracy jako bezrobotna(wybieram sie na staż) ale tam musze przedstawić dokumenty o wykształceniu czy na uczelni wystawią mi jakies zaswiadczenie ze ukonczyłam studia?

Gość akakakakakakakaka
bronic sie bede za 2 tyg ale musze juz teraz złozyc podanie o staz!

Gość akakakakakakakaka
pomóżcie mi proszę!

NIe, nie dostaniesz takiego zaświadczenia teraz.. Przykro mi ale nie ma takiej możliwości. Najwcześniej możesz je dostać kiedy wrócą Twoje papiery z obrony z pozytywnym wynikiem. W tej chwili nie istnieje pojęcie absolutorium, czyli zaliczenia toku studiów bez obrony pracy. Obecnie zakończenie studiów następuje w momencie pozytywnie zdanego egzaminu magisterskiego.. musisz poczekać dwa tygodnie do obrony i poprosić Panią w dziekanacie żeby zaraz po obronie wystawiła Ci zaświadczenie. (o ile złapie dziekana, bo on/ona musi je podpisać) pozdrawiam

Gość akakakakakakakaka
powaznie??? :( :( :( a nie ma czegoś takiego jak zaświadczenie o stanie studiów? przecież w trakcie trwania studiów wystawiają zaświadczenia o byciu studentem! a teraz nic mi nie mogą wystawić? to jakie dokumenty musiałabym przedstawić w urzędzie pracy? świadectwo maturalne? :o

Gość poki sie nie obronisz masz
srednie wyksztalcenie - wiec swiadectwo maturalne :D

Gość akakakakakakakaka
kurde załamałam się :( :( :(

Gość akakakakakakakaka
rzeczywiście,mieliście racje :( :( ani nie dostalam zaświadczenia z uczelni ani nie udało mi sie zarejestrowac w urzedzie pracy tym samym przepadła mi szansa świetnego stażu :(

Gość gsdfgbfdgd
a to nie jest tak, ze bez obrony masz wyzsze niepelne ? co z ludzmi ktorzy ukonczyli 5 lat studiow a nie przystapili w ogole do obrony i nie maja zamiaru ? bo takie przypadki tez sa, jakie maja wyksztalcenie ?

Gość akakakakakakakaka
podobno teraz nie ma czegos takiego jak wykształcenie wyższe niepełne! ludzie ktorzy studiowali przez 5 lat ale sie nie bronili maja nadal wykształcenie średnie :o

Gość zgadza się
dopóki sie nie obronisz masz wykształcenie średnie, chyba że broniłaś licencjata, wtedy masz wykształcenie wyższe licencjackie(chyba tak sie to nazywa)

Gość łee
a co to za staż że musiałaś mieć ukończone studia?

Gość vxnvcn
guzik prawda, 5 lat studiowania, bez obrony i srednie a co z tymi 5 latami ? nie ma tak, jest wyzsze ale niepelne

Przykro mi vxnvcn... niestety nie... Jeśli kończyłaś studia w ostatnich latach to nie masz \"wyższego niepełnego\". Teraz NIE MA takiego pojęcia.. Masz średnie, chyba , że masz licencjat (jak ktoś wspomniał wyżej). Pracowałam w dziekanacie, naprawdę wiem co mówię.. Przykro mi ale bez zdania egzaminu magisterskiego (błędnie nazywanego obroną pracy magisterskiej- obrona jest pracy doktorkiej, na zwykłych studiach jeste EGZAMIN MAGISTERSKI) nie można mówić, że się posiada wyższe wykszałcenie... Przykro mi ale takie są przepisy... Zdawajcie egzamin magisterski , bo szkoda tylu lat... a wykształcenie nadal średnie...