Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aurela25

KOSZT ZA SZKOŁE

Polecane posty

drogie panie czy się orientujecie jaki by był miesięczny koszt za szkołe taką kosmetyczną ktora kończy się tytułem technika? bardzo prosze o odpowiedz jeżeli ktoś do takiej uczęszczał jakie były koszty

Gość wysokie obcasy26
koszty sa rózne w zależności czy to jest państwowa czy prywatna szkoła w państwowej opłata 1 raz w roku na tzw."rade słuchaczy" 100zł miesięczny koszt na kosmetyki 40 zł to u mnie w katowicach i opłata za ubezpieczenie i opłaty za ewentualne szkolenia około 25 -30 zł za 1 szkolenie w prywatnej wpisowe od 300 do góry i miesięcznie 250 i więcej na szkołę tylko w państwowej musisz doliczyć sobie koszt zakupu narzędzi...typu pilniki, pęsetka, omega,pędzle do makijażu, opaska, czepek, ręczniki dla ciebie i materiałów higienicznych...waciki patyczki do uszu i chustecki higieniczne

Ja płaciłam 250 zł miesięcznie, wpisowe 400zł. Szkoła dzienna - zajęcia 5x w tygodniu, dwuletnia. Odradzam szkoły tańsze a w trybie zaocznym , gdzie zajecia sa co 2 tygodnie (np. szkoły w stylu TEB).

Gość wysokie obcasy26
a czym szkoła państwowa, gdzie opłaty sa tańsze różni się wg ciebie od twojej??? mamy świetnie wyposażona pracownię, pracujemy na najlepszych produktachi mamy świetnie wykształcona kadrę nauczycieli??

Gość emisia8
ja placilam 200zł co miesiac przez dwa lata. uczylam sie w bydgoszczy. oprocz tego musisz miec pieniadze na rozne szkolenia, nie sa obowiązkowe ale wiadomo. koszt kolo 5tysiecy. juz mi sie zwrocilo :)

Jeśli ktoś ma zajęcia co 2 tygonie to nie uwierze że będzie mieć zajęć teoretycznych jak i samej praktyki tyle samo co szkoła dzienna. A ja nie mówie tu o różnicy w szkołach pomiędzy państwowymi a prywatnymi więc chyba nie zrozumiałaś o czym pisałam.