Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no----------nie wiem

Sprzedajmy Polske i dajmy pieniadze pielegniarkom

Polecane posty

tylko czy ta kwota bedzie je zadawalac?

Lepiej sprzedać to nieszczęsne EURO 2012 - przynajmniej unikniemy kompromitacji na skalę światową

a co.....??? za mało myslisz bedzie ? coby tu jeszcze zrobic sprzedac aby panie były zadowolone jako tako

to jest pomysł Trawnik

pielęgniarki pielęgniarkami ( w sumie też mają prawo do roszczeń, skoro tyrają jak szalone) ale wynagrodzenia lekarzy to jest chyba kpina

oczywiście, że za mało ( nie mówię o tych, co dorabiają prywatnie, oni nie mają chyba nawet prawa głosu w tym strajku)

Nie jestem. Ale uważam, że oni chyba nie po to studiowali co najmniej 5 lat na rzeźniczych studiach żeby potem mieć pensję poniżej średniej na warunkach pracy nie najlepszych i przy tak ogromnej odpowiedzialności zawodowej

ano tak teraz łapowek juz nie bedzie bo strach wziac, strach dac to i mało a ma byc tyle samo ile było ale z jednej legalnej pensji ! :D:D:D:D:D takie rzeczy to tylko w erze

metafora - coz moge powiedziec... co do odpowiedzialnosci to nie do konca prawda, ale ok. ja tam popieram pielegniarki, nie lekarzy. z wielu powodow (znam srodowisko)

Gość wehehe
Póki co sprzedajemy Polskę i oddajemy kasę Watykanowi i jego katonazistowskim agentom z PIS, LPR, Samoobory i PO.

Gość ecccccccccccc
ja zostaje

To wszyscy możemy dojść do kompromisu i zatem - prostego wniosku - że (ogólnie) polska służba zdrowia stoi na fatalnym poziomie organizacyjno-finansowym. Bo to wszystko \"na górze\" można załatwić, kwestia doboru kompetentnych ludzi przy organizacji budżetu ministerstwa zdrowia i budżetu całego kraju. Po prostu wszystko da się jakoś zrobic z głową, i lekarze będą zadowoleni, i kryteria konwergencji będą spełnione - wilk syty i owca cała

wszyscy jestescie marni,krytykujecie,lekarz,pielegniarki.nauczycieli...chcesz tak jak nauczyciel mic ferie,wakacje, wszystkie swieta??????????/ zrób studia a potem....pracuj....znos humory swoich dzieci-nie tylko te ktore znasz-te ktore ja dzis usłyszałam-spierdalaj szmato-do kolezanki-zajebe cie-ty kurwo jebana- dziwko ruda zajebe cie ty ryzaa cipo.................macie pytania??????????? a nauczyciel-niestety bez praw!!!!!!!!!!!!! wiec nadal krytykujcie!!!!!!!!!!

Gość ecccccccccccc
pierdzielisz ze głowa boli metafora . prawie jak lepper dodrukuja moze banknotów co??????

Gość ecccccccccccc
nie dziw sie ze tak uczniowie odzywaja sie do was nauczycile to kanalie ja tez do dzis nie jednego wyzywam od ****** ,************,********* i takich tam roznych

andzia - problem nauczycieli to nie dzieci, ale rodzice. kropka. a ze mamy wielu matolow w kraju, to i dzieci bywaja debilami. rozumiem, ze mowisz o starszych dzieciakach. pocieszmy sie mysla, ze czasem takie perelki cudne sie trafiaja, ze az milo uczyc :).

nie rozumiesz mnie i tyle Nie dodrukujemy pieniądze tylko bardziej wydajnie, racjonalnie zagospodarujmy budżetem, żeby pieniądze nie szły na jakieś pieprzone głupie wydatki - no chyba że podobało Ci się np. oddanie 20mln na budowę bazyliki.

Gość ecccccccccccc
zrób studia---ach te wasze studia smieszne , zaoczne, prywatne ,płatne załosne studia i załosne pensje i tak ma byc i bedzie nigdy budzetówka nie bedzie zarabiac na poziomie= to logiczne aby dac wam musza zabrac nam a my nie damy :P

metafora - chyba schodzisz na grunt nierealnych mrzonek :). reforma powinna byc, ale nie taka, jak chca lekarze. poza tym u nas nie ma, jak to sie ladnie nazywa, woli politycznej, zeby cos SENSOWNEGO I EFEKTYWNEGO zrobic

Gość ecccccccccccc
uczysz w specjalnej i dziwisz sie ze tak cie opierdalaja? wyrozumiałosci !uczysz w specjalnej !