Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hardxxx

co sie stalo z tym forume

Polecane posty

Gość forume jakie jest
każdy widzi:O

Gość witka mlocie
🖐️ :classic_cool:

Gość hfvlvggvbiiyv
Jak zwykle wszystko inne w naszym kraju zdąża do samounicestwienia. Też obserwuję niepotrzebną ingerencje chrześcijańsko-narodowo-etyczną moderatorów, którzy pilnują, abyśmy się zbytnio nie zdemoralizowali. Jeszcze trochę, a zaczną nam nakazywać pod rygorem skasowania postu wpisywania treści pozdrowienia znanego z fal radiowych pewnej rozgłośni. Usiłują dorosłych ludzi wcisnąć w "mundurki" dobrych manier nie dostrzegając swojej śmieszności i tego, że forum usycha. Wygwiazdkowywane z automatu słowa uznane za wulgarne. C-i-pka u tych moralizatorów zamienia sie w cipka i wiele innych. Nic dziwnego, że z tego chorego kraju uciekają ludzie, a na międzynarodowej arenie co chwila wybuchają salwy śmiechu wywoływane przez naszych wybrańców. Powiem więcej, że życie tego postu będzie krótsze niż życie motyla (tego latającego w powietrzu), bo moderatorzy uznają go za sprzeczny z ich linia programową. Jeszcze trochę, a staniemy sie Iranem Europy, gdzie nawet za myśli o innym seksie nić małżeński służący prokreacji będzie ścigać specjalna "policja myśli" i skazywać na ukamienowanie lub stos. Może my, dla których jest to forum, bo nie dla moderatorów, sprzeciwmy sie takiemu traktowaniu nas jak bandy przygłupich dzieciaków.

Gość z tym forume
Nic sie nie stale, a ce?

Gość hej__
dawno cię nie widziałam

Gość hej__
ważne ,że ja Cię widziałam ,a mnie na pewno znasz:P

powiedzialabym , ze wszystko po........nowemu:D tez po dluzej przerwie nie moge zalapac tego klimatu, na nowo:o :D:D:D:D

no wlasnioe to juz nie to samo!!!!!!!! a zobaczysz, ze teraz bedzie jeszcze gorzej!!!!!!! bo wakacje sie zaczynaja:D

Gość a ja ....
Prawda że wszysko się pozmieniało ?- na gorsze . Jak ostatnio o tym napisałem to mi pojechali po całości .

Gość czemu uważacie
że sie zmieniło na gorsze?

nooo powinienes sie cieszyc bo gimnazjalistki maja wiecej czasu:D;) a ja....no widzisz jakie chamstwo jest ale nie ma co sobie takimi dlowy zawracac:)