Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja teraz zrobię

Rozwaliło mi się Nero..

Polecane posty

Byłam zrobić zdjęcia, wrzuciłam je na komputer, kliknęłam na dane zdjęcie i pojawia się taki komunikat: File C:\Documents and Settings\Magda\Moje dokumenty\Odebrane pliki\Moje obrazy\Obraz 36975763.jpg could not be opened. Mam zdjęcia na płycie i nie da się ich otworzyć w Nero. Muszę klikać OK, bo zdjęcie inaczej się nie zamknie, ani tym bardziej nie otworzy. Mogę otworzyć za pomocą Firefoxa, dam radę wgrać zdjęcia na płytę, ale nie mogę otworzyć za pomocą Nero, a ten program jest mi bardzo potrzebny. Co się stało?

Gość Ludzik z internetu
Jak dobrze rozumiem próbujesz otworzyć to zdjęcie programem Nero ??

Miałam ustawione w kompie, że zdjęcia automatycznie otwierały się w Nero- samo się ustawiło.

naprawdę nikt nie wie co to może być?

Gość paniusia lalusia
od kiedy zdjecia sie w nero otwiera??? z tego co wiem a wiem duzo, to domyślna przeglądarką wszystkich plików jpg itp jest windows photo editor.... a nie nero bo to program do nagrywania.... który jednak posiada zakładkę umozliwiającą edycje zdjęć dziecko z przedszkola o tym wie

Gość Ludzik z internetu
Nero nie służy do otwierania zdjęć, ewentualnie do ich nagrania na płytę, więc uzywajndalej firefoxa lub co moim zdaniem jest lepsze przeglądari garficznej ACDsee Pozdrawiam