Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I M I Ę

IMIE DLA SYNKA

Polecane posty

Gość I M I Ę

pomozcie wybrac miedzy: -Adam -Fabian -Herbert -Marcel -Seweryn

Gość jusiek
jak już to Marcel,ale to Tobie ma się podobac,anie forumfowiczką bo kazda wybierze inne

Adaś!!!!- moj maz ma tak na imie- to naprawde meskie imie- i mozna roznie zdrobnic: Adam, Adaś, Adek, a poza tym tak pieknie brzmi: Adasiu

Gość I M I Ę
chyba Marcel jednak bedzie..zobaczymy.. :)

Gość do chorej kobiety
Wieśniakiem to ty jesteś pasożycie społeczny, lecz ten głupi i chory łeb!!!!!!!!!!!!

Gość ufliczek nie zdecydowałaś się

Gość przypadkiem na samobója

dziwą mnie pytania o imie na forum bo to ma byc cos co nam sie podoba a nie innym .......i jak wczesniej widzimy oszczedzajac na takich pytaniach oszczdzamy swoje nerwy , ale z drugiej strony ile ludzi tyle gustów!!! wiec chyba nie trzeba na krytyke odpowiedac wyzwiskami!!! mi sie podoba ,.......Patryk , ale chyba go nie wymieniłas:):)

Adam = tradycja, uniwersalne imie.... Bardzo ładne i jest sporo zdrobnień... Marcel - też bardzo ładnie, ale dobrze jak mie jakoś tak współgra z nazwiskiem...

Gość ryszarda_Prawdziwa
Z tych wszystkich tylko Adam - pozostałe są wg mnie nieładne.

Gość rolka jolka
magdawiktoria--->moj narzeczony tez ma na imie Adas :)

ja ogólnie mam jakies dziwne skojarzenia z tymi imionami:) FABIAN- FABIEN(WISNIEWSKA) ADAM- MAłYSZ HERBERT SIE MI NIE PODOBA MARCELI SZPAK SEWERYN KRAJEWSKI znam fabiana jednego straszny łobuz:)

Wybierzesz jakie ci się bedzie najbardziej podobać, mi podobało się Marcel i tak ma na imię mój synek i jest przecudny ale to chyba nie ma nic wspólnego z tym jakie ma się imię :)

Michałek :-) jest słodkie i kojarzy mi się z grzeczniutkim kochanym synkiem. Stasiu jest mi równie miłe. Moi znajomi mają legwana Marcela :-) ale wyobrażam sobie takie imię również dla chłopca. Ponadto jest masa imion męskich, które uważam za niezwykłe, pełne uroku a wręcz magnetyzujące (np. Antonio), które są jednak zagraniczne i nijak się mają do polskich realiów. Kiedyś podobała mi się Lea dla dziewczynki jednak w Polsce nie odważyłabym się tak nazwać dziecka. Paulinka jest oki i Iza też mi się podoba albo Monika, ale to już nie na temat.