Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Czemu w polsce legalnie działają takie partie jak Komunistyczna Partia Polski?

Polecane posty

Konstytucja zrównuje faszyzm z komunizmem, a kodeks karny mówi jasno: \"\"Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa(...) podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2\" Więc dlaczego przestępcy z KPP chodzą po ulicy, podczas gdy członków Krew i Honor zamykają w więzieniu??

Gość Uwaga na...
Od jakiegos czsu niejaki kajman, podający sie czasem za mnie, wypisuje na forach i ksiegach gosci rozne bzdury. Pamietajcie, że tylko posty, wpisy wysłane z numeru IP 81.15.194.10 są mojego autorstwa. Zmieniłem e-mail na eggmen87@wp.pl. Od tej pory prosze kontaktowac sie ze mną, wysyłac zamowienia wyłacznie na ten adres.

Gość wszechpolko
W którym miejscu Konstytucja zrównuje komunizm z faszyzmem? Mogłabyś zacytować odpowiedni artykuł?

Tutaj: Art. 13.\"Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do (...) praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu (...)\" Zresztą tylko w komuinistycznych łagrach zgineły 42 miliony ludzi, a w obozach niemeickich ok.20 milionów. Kto jest gorszy?

a dlaczego w Polsce legalnie rzadzi wicepremier z wyrokiem sądu Mało tego rządzi on wspólnie z partią \"PRAWO\" I sprawiedliwosć Generalnie wszedzie są równi i równiejsi