Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaZrozpaczona

musze sie wam pozalic bo juz nie moge

Polecane posty

Gość BeznadziejnaOsobaZrozaczona
dobra już zdecydowałam ze nie idę pomózcie mi znależć jakąs wymowke po ierwsze muszę zadzwonić pożniej to bedą już pijani i bedzie im zwisac czy bede czy nie ten basen jest jednej mojej koleżanki jeszcze najbliższej z klasy w liceum i ona mnie zaprosiła reszta ani mnie nie lubi ani lubi tzn niby lubią ale na imprezkach to wiecie są rózne obmacywanki, romansowanie, poklep0ywanie itd no a ja po prostu tylko jako taka kolezaznka ito nie za fajna jeszcze :O ten na czrno to podszyw

ale dlaczego chcesz miec jakas wymowke? mowisz ze nie idziesz bo nie, proste :) czemu chcesz sie jeszcze przed nimi \'\'ponizac\'\'?:( sorki ale tak mysle ze sie chcesz ponizyc, mowisz ze nie idziesz bawcie sie dobrze :)

czemu mowisz ze nie za fajna? kurde na pewno nie ejst zle, na pewno nie wygladasz jak idz stad i nie wracaj:) troszke sie zle oceniasz:)

Gość maniaczka bazarowa
Spokojnie.Skoro ona ma towazrystwo takie dociekliwe i dziecinne i jak zapytają czemu nie masz stroju dosadnie i krótko nalezy odpowiedzieć z powagą. Nie przyszłam sie pluskać a juz napewno nie opalać.Przyszłam posiedzieć nad wodą przy was. Jeżeli zaczną dociekać a czemu, a poco.powiedz" przeciez mówiłam ze przyszłam sie zrelaksowac".ucinaj odpowiedzi, bądz powazna. I tak za 3 lata bedziesz miała nowe kolezanki niz te dziecinne l licealistki.

Gość BeznadziejnaOsobaZropzaczona
nie mogę powiedzieć ze nie ide bo już mowiłam ze przyjde teraz musze coś wymysleć ze nie moge ale dlaczego ? e tam czemu sądzisz ze na pewno nawet jesli 0.0001% ludzi wyglada kjak idz po wino i nei wracaj to duże prawdopodobienswto jest ze ja tak moge wygladac i tak własnie jest bo gdybym wygladala normalnie to bym problemu nie robiła :(

to co z tego ze powiedzialas ze przyjdziesz? dzwon szybko i mow ze nie przyjdziesz bo ci sie plany zmienily i jak beda sie dopytywaly dlaczego, powiedz ze to twoja sprawa

maniaczko ty nie znasz dzisiejszej młodziezy, upitej dzisiejszej młodzieży zaczną mnie rozbierac i wrzucą do basenu a nawet(sznsaa jest 1% ze im tak nie odwali) jak nie to oni bedą zajeci sobą a ja bede lezec na kocyku ?

Gość maniaczka bazarowa
Ok spasowałam.Zostań w murach, poczytaj lektury do nast.klasy....... A co powiesz o nastolatkach z duzym biustem i wiszącym brzuchem? Jezeli idziesz tam to zadaj sobie pytanie poco:czy chcesz posiedzieć na słońcu, poprostu posieddzieć, popatrzec by czas zleciał, czy moze chcesz by dotykali twoje piersi koledzy?Mniej to gdzieś.idz i siedz a nie zawracasz sobie głowe stanikami z koronki, romansami, cyckami.masz 17 lat a nie 14 przeciez. To własnie pokaz ten seksowny stanik i wszyj tam poduszki od bluzek- ja tak robiłam do czasu jak facet nie zdjąćł stanika i tego nie zobaczył......zobaczył małe cycki:) o i wtedy jest wstyd.Pomysl ze nie kazda 17 latka ma taki sliczny stanik.moze one mają stare zabrudzone z drutami?

Gość 24
boze to ja juz taka stara jestem?! ach ta dzisiejsza mlodziez, za moich czasow to inaczej bylo...:D :D :D :D :D :D :LD :D :D :D :D :D idz sie leczyc

Gość maniaczka bazarowa
ale 17 lat to nie młodzież....to dorośli, połowa z nich to kobiety w ciązy, matki, ojcowie juz.młodzież to 15 -16 latki.Ty jestes dorosła i jezeli twoje otoczenie jest tak durne i wrzucą cie do basenu to faktycznie bym nie poszła mówiąc- ze towarzystwo dzieci mnie nie bawi

kurde ja widze ze ty szukasz jakis powodow na sile;/ widzisz ze kazdy ci mowi ze masz 2 opcje do wyboru ale ty zadecyduj ktora wybierzesz, nie wiem po co sie tam pchasz jesli cie nie lubia:( poza tym masz prawo tak nie isc, idz na jakas inna impreze( pisze to po raz setny ;/) i baw sie dobrze!

Gość maniaczka bazarowa
powiedz ze prawdopodobnie jestes w ciązy.tez tak robiłam by uwazali mnie za dorosłą a potem mówiłam....ups fałszywy alarm:D a byłam dziewicą jeszcze długo po liceum i co? jakos mozna.

ale na jaką impreze ? w gre wchodiz jedynie całonocna nad jeziorem ale tam mnie rdziciele nie puszcza :o a nie wiem do hl nie chodze bo tam się znowu wystroi trzeba zazdroszcze wam ze nie macie takich problemów ja doskonale zdaje sobie z tego sprae jak patrze na 99% tego spoleczenistwa każdy jest "przecietny ' "noramlny " i wiem ze nie wiecie jak to jest

do hl trzeba sie wystroic? a co tam jakas kartka wisi ze nieumalowane czy cos nie wpuszczaja? boshe ty sama szukasz problemow

Gość maniaczka bazarowa
nie mamy takich problemów bo takie juz przeszłysmy i cidoradzamy.mamy teraz inne problemy.za coopłacić mieszkanie? co zrobic by doszło do zapłodnienia(nie jest to takie łatwe), skąd wziąć pieniązki na jedzenie......jak ujażmić szefa......jak zwalczyć raka piersi.......

a gdzie mieszkasz? kurde to jedz na ta impreze nad jeziorem i wroc po prostu przed polnoca, proste, bedziesz sie lepiej bawic a i rodzice nie beda mieli pretensji:)

Gość maniaczka bazarowa
idz i nie siedz tu teraz.Jak zobaczysz co sie dzieje powiedz ze wracasz bo nudzą sie zabawy "kolegów małolatów".I zanim sie upiją i zanim odbędą się macanki to pójdziesz do domu. Taka ładna pogoda.poco siedzieć w domu.

dzisiaj już na pewno nigdzie nie pojde 😭 może jutro coś z moimi znajomymi z gim urządze to moje ostatnie dni z alkoholem bo od poniedziałku zaczynam brać leki gdzie niedozwolona jest ani kropla i to przez pół roku 😭 tym bardziej powinnam to uczcić insie zabawić kurde czemu akurat ja mam tego pecha i mi cycki nie urosły 😠😠😠😠😠[wscielky

Gość Invisibile561
looo matko ale masz problem.. zaluz koszulkie na ramiaczka krotkie szorty / spdenki i idz na impreze... przeciez mozesz sobie usiasc kolo basenu i np zanuzyc tylko nogi...

Gość maniaczka bazarowa
nie przekonasz jej.Ona i tak nie pójdzie bo przeciez ma cycki:o araczej ich nie ma. Cóż Pozdrawiam

to ja widze ze tobie chodzi tylko o %.. ;/ no wiesz co dziewczyno masz 17 lat czy nie wiem tam ile ale rozumem to ty nie grzeszysz, nie wiem co ci napisac, troche jestes pusta jak na ten wiek

ja mam 24 lata i tez nie mam cycków, i mysle, ze najgorsze co mozesz zrobic to nie isc i sie izolowac od znajomych. ja bym poszła na twoim miejscu w wesołym t-shircie i spodenkach albo spódniczce i wziełabym ze sobą bardzo dobry humor.wierz mi, jak bedziesz wesoła, zabawna i energiczna to ludzie zamiast w basenie beda dotrzymywać towarzystwa Tobie, a znajomym na imprezie powiedziałabym, ze nie lubie basenów, ale za to uwielbiam zabawe, na pewno nie odmówiłabym zimnego piwka i na pewno bedzie muzyka, wiec wytanczyłabym sie do szaleństwa. najwarzniejsze to zrozumieć, ze nie zawsze trzeba robić to co wszyscy i dopasowywac sie, zacznij robić to na co faktycznie masz sama ochote, a zobaczysz, ze ludzie zaczna doceniać twoja osobowość i indywidualny styl i zdziwisz sie jak wiele osób sie dołaczy. w taki sposób staniesz sie osoba z charyzmą, a nie szarą myszką w cieniu innych, bądz twarda i wierz w siebie, a ja trzymam kcuki

Gość CYTRUUS
Ogladalem kiedys taki film ,na ktorym mlode dziewczyny wskoczyly do wody i po chwili na powierzchni pojawoily sie miseczki ,ktore udawaly jeszcze niedawno piersi.

nad jeziorem to się o godz 23-24 dopiero zabawa rozpoczyna :O a do HiLife nie ide bo tam sam same solarki chodza a ja bede odstawac czuje się tak samo j\beznadziejnie jak moj nick :/ no tak tylko ze spodenek tez nie ząłoze bo jestem za chuda i za długie mam nogi wiem ze teraz to mi już nie uwierzyćie ze tyle mankamentów na mnie spadło no ale to niestety prawda i nie mówcie ze lepiej miec chude niż grube bo to nie prawda moje sa NAPRAWDE ZA CHUDE!!

no tak tylko ze spodenek tez nie ząłoze bo jestem za chuda i za długie mam nogi - co to ma byc??!! kurde dziewczyno tak zle i tak niedobrze:( dla kogos kto jest gruby chcialby miec takie nogi jak ty wiec do cholery ciesz sie z tego co masz !! jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma! to ja juz ciebie kompletnie nie rozumiem! kurde sama problemow szukasz, okiej impra nad jeziorem troche pozno wiec cie nie puszcza ale na pewno nie zyjesz w jakiejs dziurze i masz tez innych znajomych i czy mozesz cos z nimi skombinowac? swiat sie nie konczy tylko na tamtych ludziach i ich basenie:)

Gość maniaczka bazarowa
bez cycków, nie opalona, chuda..no aktycznie powiesić się tylkio:) a moze masz jeszcze wąsy i rzadkie włosy i nie potrafisz ogolic pach? a moze masz popsute zęby? a byc moze nie masz tipsów jeszcze i odotowych japonek ikomórki.No to faktycznie.zapraszam na kozetke do gabinetu - psychologa.

weź sie do zycia dziewczyno!rozgladnij sie na około i co wszyscy wygladaja jak aktorzy z filmów? zacznij sie przejmować tym czego sama chcesz a nie tym co ludzie gadają, zreszta ludzie mysla i mówią to co sama im przekazujesz swoim zachowaniem i pasywna postawą, jak bedziesz im pokazywac na kazdym kroku, ze jestes sierota to na pewno tak cie beda odbierac, to ty im na to wszystko pozwalasz, albo nawet prowokujesz

no z niektórymi trafłas np siano krecone włosy, chuda, za wysoka, pryszczata, bez cycków i za duzy nos , krzywe zeby to by było na tyle :):(:O😭